Lige ved og næsten for Horsens i kvalifikationsrækken

torsdag d. 12. august 2010 kl. 08:20

På trods af en stærkt spillende foursome, Mikkel Jensen og Jacob Hauser, som fik max point i weekenden, måtte vi tage til takke med en samlet andenplads i kvalifikationsrækken.

Vi taber 6-8 lørdag til Stensballe på hjemmebane, da det kun er Sørren Meldrup og vores foursome der får point.
Christian H Jensen og Jesper Uldum, får spillet sig frem til 18 green, men må se pointene forsvinde i ukrudtet bagved 18 green, - lige ved og næsten. Jeg vil lige nævne at Christian, får sin match tilbage til all square efter en flot eagle på hul 17.

Søndag møder vi Samsø, på deres smukke hjemmebane, i lidt blæsende, men ellers dejligt vejr. Igen skaffer foursomen os sikre point, Jesper er også godt spillende og får 2 point for sin sejr. Så ser det længe ud til at vi skal tabe for anden dag i træk, men Oliver Hagedorn, får kæmpet sig rigtig flot tilbage og ved at vinde sidste hul, deler han sin match, det giver os 1 point og matchen ender 7-7.

Tak til alle spillere og hjælpere omkring holdet, det har været en fornøjelse at være sammen med jer.

Næste år er det vores tur og så lige et stort tilykke til førsteholdet, glæder mig til at se jer i Esbjerg!

Jan Ingerslev Rasmussen