Brændvarm sølvmedalje til DM HULSPIL

fredag d. 28. juni 2019 kl. 07:29

Fra fredag til søndag spillede jeg DM hulspil i Nyborg.

I min første match mødte jeg Emilia, som var virkelig godt spillende, jeg var 3 nede med 4 igen, men gik lige et gear op på det rigtige tidspunkt og lavede 3 birdies ind, hvilket gav mig en sejr på 18. hul i en lidt for spænende match.

I 2. match mødte jeg Cecilie Brøgger min foursome makker fra sidste års EM hold i Sverige. Vi spillede begge det jeg vil kalde TV-golf, jeg var bare lige et niveau skarpere og vandt på 15. hul.

I semifinalen mødte jeg Rikke Svejgaard. Jeg fortsatte mit fænomenale spil og vandt på 16. på endnu en birdie. (dem var der rigtig mange af) jeg havde med mit stjernespil kæmpet mig vej til finalen, som blev en tidlig fornøjelse.

Første slag blev slået klokken 7, så mit vækkeur var sat til 04:00 Søndag morgen. Med manglende timers søvn og et halvfladt energiniveau, fald mit niveau lidt, men det var stadig nok til at kunne spille lige op med Cecilie Finne-Ipsen. Det meste af vejen. Jeg kom 1 op efter nogle huller og derefter skiftes vi til at vinde hullerne. Vi var lige ned af 18. hul, og mine beregnings og koncentrationsevner var ved at være maks presset. Vi deler 18. ved begge at komme ind og i for pars. På første omspilshul slår jeg et ringe teeslag der placerede mig i en dårlig position på bunkerkanten. Derfra kom jeg op i greenbunkeren hvor jeg ikke kom op og i fra.

Finne lavede par og løb med guldmedalje. Mit spil har vist enormt gode takter de sidste par uger og jeg har producerede ekstremt mange birdies. Først i divisionsweekenden, hvor jeg trak nogle sikre sejre hjem. Hvorefter momentum blev holdt og rakte til en lidt ærgerlig sølvmedalje.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til at spille DILAC i Silkeborg i den kommende uge og håber jeg går ud og laver en masse pipfugle. Det gør altså bare det hele lidt sjovere.

Knus Smilla