Horsens Golfklub  
 
Print

Elite

Update fra Smilla - vores elitespiller

mandag d. 25. november 2019 kl. 10:42

 

Hej med jer!

 

Sæsonen er ved sin ende, og det har været endnu et lærerigt år.

 

Jeg har rykket mit spil på mange områder i år, men har dsv. ikke helt nået mine resultatmålsætninger for sæsonen.

 

Jeg havde en rigtig god periode midt på sæsonen, hvor jeg bl.a. hev en sølvmedalje hjem til DM hulspil. Her så jeg virkelig, hvad mit potentiale kan række til. I oktober fik jeg indfriet en af mine store mål om at spille mig på Bruttolandsholdet, hvilket jeg er meget glad og stolt over.
Se landsholdsudtagelsen her.
Smilla Sønderby. 

 

Sidste forår besluttede jeg mig for, at jeg vil gå USA-vejen og startede min college-proces. Efter at have snakket med adskillige skoler og fået en masse amerikanske kontakter, besøgte jeg i sommers et College i New Orleans ved navnet Tulane, som jeg var virkelig begejstret for, så jeg skyndte mig, at sige ja inden tilbudet løb fra mig. Det viste sig at være en lidt for hurtig beslutning, da jeg efter lidt tid kunne mærke, at det ikke føltes rigtigt, og jeg ikke havde tænkt mine muligheder godt nok igennem. Fra jeg decommitede fra Tulane, til jeg havde besøgt 3 nye colleges, gik der 6 dage. Alle 3 colleges imponerede mig, og jeg havde meget svært ved at vælge, hvor jeg skal tilbringe de næste 4 år af mit liv.

 

Formålet med at tage til USA er, at lære mig selv og mit spil bedre at kende, og for at give mig selv de bedste muligheder for at føle mig klar til at turne pro i fremtiden. Efter mange spekulationer har jeg nu signet med Ole Miss (University of Mississippi).

 

Et nyt kapitel af mit liv som jeg glæder mig rigtig meget til.

 

Jeg ønsker jer alle en god off-season, og så ses vi til en ny spænende sæson til foråret!

 

Med venlig hilsen
Smilla