Junior/Elite sponsorat

fredag d. 11. marts 2011 kl. 11:09

Sponsorat

Vi har i elite/juniorafdelingen mulighed for at eksponere interesserede virksomheder og privatpersoner, derfor henvender vi os til dig i håbet om at du enten selv eller den virksomhed du arbejder for, kunne være interesserede i et sponsorat.

Som sponsor har man rigtig gode muligheder for at få sit navn gjort kendt, dette kan f.eks. gøres ved at man ”køber” en spiller, et hold eller er boldsponsor, alt dette for meget rimelige beløb.

Produkt

Eksponering

Pris kr.

Køb en spiller

Spilleren klædes på med polo, bukser og vindbreaker – alt med logo efter DGU’s regler.

På beklædningen, på klubbens hjemmeside.

3.000,-

Køb et hold i Danmarksturneringen

8 spillere på et af klubbens elitehold f.eks. 3.division, kvalifikationsrækken, ekviperes som ovenfor.

20.000,-

Køb et juniorelitehold

4 spillere i junioreliterækken, ekviperes som ovenfor.

10.000,-

Boldsponsor

Bolde med firmalogo til klubbens elitehold.

14.000,-

Som sponsor vil endvidere løbende blive holdt orienteret om hvordan det går med den / de spillere man har købt.

De spillere / hold der sponsoreres bærer klubdragten til alle arrangementer på hjemmebane, til matcher i Danmarksturneringen og til ranglisteturneringer, herudover har vi dagligt mange besøgende på klubbens hjemmeside af såvel egne medlemmer som interesserede udefra, der er således tale om et sponsorat hvor eksponeringen er massiv og man ” får ” noget for sponsoratet.

Har du fået lyst til at tegne et sponsorat eller høre mere om vore muligheder er du velkommen til at kontakte et af eliteudvalgets medlemmer:

Graham Oakleyproshop@horsensgolf.dktlf. 22453777

Torben Lindlindhome@email.dktlf. 22406886