2. division senior tabte og vandt i week-enden

mandag d. 2. maj 2011 kl. 12:13

Danmarksturneringen startede her i week-enden. Vi er i år i pulje med Skovlunde/Herlev, Sydsjælland og Odder. I den første week-end havde vi hjemmebane begge dage mod de sjællandske hold. I forhold til vores hold sidste år er vi i år uden Hans Poul Petersen og Niels Rühne er skadet. Det gav derfor debut til Bjarne Knudsen om lørdagen og Jens Jørn Lauridsen om søndagen. Desværre for begge uden den store succes.

Lørdag tabte vi 8-4 til Skovlunde/Herlev. Flot spil af Eva Panduro og Torben Vind skaffede sejre i damesingle og 1. single herrer. Alle øvrige matcher blev tabt efter hul 15 eller 16.

Søndag var vi opsat på at revancere lørdagens nederlag i matchen mod Sydsjælland, der lørdag havde slået Odder med 8-4. Sydsjællands spillere havde ligesom spillerne fra Skovlunde/Herlev lavere handicap end os. Men det lykkedes alle undtagen Fisker at vinde deres matcher. Eva vandt 2-1, Bjarne Iversen 6-4,Fisker 2-3, Torben Vind 2-0 og Kirsten og Henrik Myhre 2-1 i foursome. Samlet sejr 10-2.

Som følge af at Odder tabte 0-12 på hjemmebane til Skovlunde/Herlev indtager vi 2. pladsen efter de 2 første spillerunder. Det bliver nok svært at fastholde denne placering men 4. plads og nedrykning overlader vi helt sikkert til Odder.

Med sportslig hilsen
Henrik Myhre