Flot start af Horsens Golfklub i kvalifikationsrækken

onsdag d. 4. maj 2011 kl. 08:12

Det var med en vis spændning, og for mig personligt med et par sommerfugle i maven, vi gik igang med den første weekend i kvalifikationsrækken.

Vi havde forberedt os godt, med masser af spil på banen og en super træningstur til Tyskland og i den daglig træning er vi også gået grundig tilværks,
men jeg må sige at spændningen og mine sommerfugle hurtig forsvandt, da jeg så det flotte spil og kampgejst der blev leveret i weekenden.

Vi skulle spille på hjemmebane begge dage i weekenden og da vejret også viste sig fra sin bedste side, kunne optakten næsten ikke blive bedre.

Lørdag startede vi ud kl. 9.00 mod odder, vores 5. single Christian Jensen, forsatte sit gode spil fra Tyskland og gjorde kort proces med en sejr på 6-5.
4. single Mads Lomholt, måtte kæmpe lidt hårdere, men vandt komfortabelt 3-1.
3. single Steffen Oakley, ramte ikke dagen og måtte se sig slået 0-1, men det skulle vise sig at det gjorde han søndag.
2. single Peter Brass, skulle også hele vejen til hul 18 og først efter et, rigtig flot put, kunne han hive sejren hjem med 1-0.
1. single Oliver Hagedorn-Olsen, var i storform, ingen slingre i valsen, 7-5 lød sejren på.
Vores foursome Graham Oakley og Carsten Sørensen, lagde ud som lyn og torden og vandt det ene hul efter hinanden, så jeg tænkte det er hurtig overstået.
Men lige pludselig kom der grus i maskineriet og Odder halede stille og roligt ind på dem, men erfaring fornægter sig ikke og efter et rigtig flot indspil og ligeså flot put på hul 18, hev de sejren hjem med 1-0.
Så med en sejr på 12-2, kunne jeg ikke være andet end meget glad og tilfreds. Godt spillet gutter.

Søndag skulle vi møde Tangesø Golfklub, som vi ikke rigtig kendte noget til, men vi havde hørt at de havde slået Himmelbjergets Golfklub, som vi også er i pulje med.
5. single Christian Jensen viste igen flot spil, men måtte dog spille et par huller mere end lørdag, men en meget flot par på 16 afgjorde sagen, 3-2 til Christian.
4. single Mads Lomholt, havde spillet sig varm og gav en jævnalderne Tange Sø spiller et nederlag på 6-5, flot Mads.
3. single Steffen Oakley, havde fundet årsagen til lørdagens, mangle på ramte greens og vandt hurtig 7-5, flot comeback Steffen.
2. single Peter Brass, som jeg desværre må undvære næste spille weekend, ville ikke til hul 18 denne gang, sikker 6-5 sejr.
1. single Oliver Hagedorn-Olsen, levede igen op til værdigheden som 1. single og spille igen super flot golf, 7-5, riglig flot Oliver.
Foursomen med Graham og Carsten, var ikke i gavehumør om søndagen, de hev stille og roligt sejren i land 5-3.
Vi vinder 14-0, med rigtig flot spillet golf.

Et stort tak til alle spillerene, for en dejlig weekend, det var en fornøjelse at være sammen med jer.

Glæder mig allerede til næste gang.

mvh.
Jan Ingerslev Rasmussen.