2.division senior i Horsens Golfklub

mandag d. 30. maj 2011 kl. 13:09

I week-enden var vi en tur til Sjælland for at møde Skovlunde-Herlev lørdag og Sydsjælland søndag. Vi havde afbud fra Torben Vind og Niels Rühne og havde så suppleret holdet med Bjarne Knudsen og Zoran Nikolic. Der var afgang fra Horsens kl. 5 lørdag morgen, idet matchen skulle spilles kl. 9.10. Vores holdopstilling gav sig selv, Eva Panduro i dame-single, Zoran 3. single herrer, Bjarne 2. single herrer,  Bjarne Iversen 1. single herrer samt Kirsten og Henrik Myhre i mixed foursome.

Specielt Bjarne Iversen var kommet i menneskehænder mod danmarksmesteren fra de seneste år Ivan Dueholm. Det blev til et nederlag på 8/7. De øvrige singler tabte alle til til modstandere med lavere handicap. I mixed foursome overraskede ægteparret Myhre og  med revanche for nederlaget på hjemmebane. Sejren blev på 3/2.

Skovlunde-Herlev vandt således holdmatchen 8-4.

Turen gik herefter til Næstved med håbet om, at vi næste dag kunne gentage hjemmebanesejren over Sydsjælland. Desværre viste vore forventninger sig ikke at holde stik, der var snarere tale om forhåbninger. Vi tabte alle. Eva kun 2-0, Bjarne Iversen havde en tidligere danmarksmester "nede i sækken"  efter drivet på sidste hul og modstanderens 2. slag i vandhasard. Bjarne fik åbenbart gummiarm, også en tur i vandhasard, tilbage og droppe, en bold out og så var den match desværre også tabt. Det var synd for Bjarne men alligevel flot kun at tabe 1-0

Sydsjælland vandt holdmatchen 12-0.

Der var lidt langt hjem til Horsens efter sådan et nederlag.

Odder tabte deres matcher på Sjælland 12-0 og 10-2, så vi er fortsat 2 point foran Odder inden de sidste 2 runder, hvor vi lørdag den 6. august spiller i Odder og om søndagen i Horsens. Vi kan nøjes med en sejr for at undgå nedrykning til 3. division.

Henrik Myhre
(holdleder)