Kvalifikationsrækken klar til oprykningsspil

fredag d. 12. august 2011 kl. 10:25

Horsens vinder deres pulje i kvalifikationsrækken og er nu klar til oprykningsspil d.11/9, på Storådalens golfbane.

I weekenden d.28/5 og d.29/5, stod den på to udebane kampe, på henholdsvis Himmelbjerget og Odder Golfklubs baner.

Her er lidt highlights fra weekenden:

D. 28/5 spiller vi mod Himmelbjergets Golfklub.

5 single, Jens Peter Nielsen, deler sin match efter en spændende og lige kamp, et vigtigt point er i hus.

4 single, Oliver Rasmussen spiller sin første match for eliten og han levere med det samme, flot 3/2 sejr. Tillykke Oliver.

3 single, Jesper Uldum, ingen slinger i valsen, sikker 5/4 resultat. Godt spillet.

2 single, Jan Rasmussen, finder lidt af det gamle spil frem, 4/3 sejr.

Vi ender med at dele matchen 7-7. En vigtig deler.

D.29/5 spiller vi mod Odder Golfklub.

3 single, Christian H. Jensen, gjorde som han snart har for vane at holde spændingen, helt til sidste hul, før han slår til, 1/0 vinder han. Stærkt Christian.

Vores Foursome Steffen Oakley og Mads Lomholt, spiller forrygende golf, den dag og vinder stensikkert 5/4, godt spillet drenge.

Vi ender desværre med at tabe 6/8. Vores første og sidste nederlag.

I weekenden d. 6/8 og 7/8, havde vi en hjemmekamp og en udekamp, vi skulle møde Himmelbjerget's Golfklub og Tangesø Golfklub.

D.6/7 spiller vi hjemme mod Himmelbjerget's Golfklub.

Første match er hurtig overstået, da de mangler en mand, så siger reglerne 10/8, 2 point er hjemme.

4 single, Oliver Rasmussen levere en suveræn præstation, efter at have været nede det meste af matchen, for han den vendt og vinder 1/0, Sådan Oliver.

3 single, Christian H. Jensen, laver ikke meget spænding den dag og vinder meget sikkert 7/6, super spillet.

2 single, Peder Brass, er med igen efter en fri weekend og kører en sikker 4/3 sejr hjem til Horsens. Dejligt at have dig med igen.

1 single, Oliver Hagedorn Olesen, er lidt på hælene, det meste af matchen, men som den fighter han er, slutter han af med den ene birdie efter den anden og vinder super flot matchen 2/0. Tro flytter bjerge.

Vi vinder matchen 10-4, det var en meget tættere match end cifrene fortæller.

D.7/8 skal vi spille ude mod Tange Sø Golfklub.

5 single, Oliver Rasmussen kommer hurtig 5 up, lukker så sin modstander lidt ind matchen og da jeg møder ham igen før hul 16 er han kun 2 up, jeg siger til ham luk nu matchen og det gør han så flot 3/2 sejr. Super spillet Oliver.

4 single, Jesper Uldum, har igen sin blomstrede bøllehat på (krav fra min side), og med den på gør han kort proces og vinder 6/4. Suverænt spillet.

3 single, Christian H. Jensen, sveder lidt på kontoret den dag og tager igen matchen hele vejen til hul 18, 1/0 sejr, aner ikke hvordan du gør det.

2 single, Peder Brass, er ude i en af de mest spændende og lige kampe, jeg længe har set og med 2 rigtige flotte putts, på hul 17 & 18, for han delt matchen. Flot kæmpet Peder.

1 single, Oliver Hagedorn Olesen, kommer hurtig foran, men ryger så ind i en gang yo-yo golf og åbner døren for sin modstander, men med en flot afslutning, lukker han døren for næsen af sin modstander og vinder 2/0.

Vores Foursome, Graham Oakley og Jacob Hauser, er  hurtig oppe, men også nede igen og efter 9 huller er de lige. Men på de sidste 9, finder de hurtig melodien og vinder med 4/3. Flot gået.

Vi vinder matchen med 13-1, men igen, der var flere, der måtte kæmpe hårdt for pointene

Så med 4 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag, ender vi med 9 point i puljen og det er lige nøjagtig 1 point mere end Odder som ender på 2. pladsen.

Så vi er nu klar til en gang spændende oprykningsspil d.11/9 på Storådalens golfbane.

Tak til alle spillerne, som har spillet på holdet i disse 3 spændende weekender, tak til alle hjælperne og ikke mindst tak til caféen for god betjening.

Jan Ingerslev Rasmussen.captain