Godkendt turneringsstart for 2. division i seniorgolf

mandag d. 30. april 2012 kl. 11:32

I weekenden spillede vores hold 2 kampe på udebane. Begge dage resulterede i uafgjort match 6–6.

Lørdag var vi i Aalborg, hvor Inge Løvbjerg og Danny Carsten begge vandt store sejre, 5–4 i begge matcher, så det var meget fin debut for dem begge. At de så ikke kunne spille om søndagen på grund af konfirmation var selvfølgelig ærgerligt.

Kell Haüser tabte desværre i sin debut med 6–5 og vores nye foursome konstellation, Eva Panduro og Henrik Myhre spillede lidt famlende og tabte 5–3.

Jens Jørn Lauridsen (Fisker)var efter 16 huller 2 nede, men vandt så de sidste 3 huller, så Fisker trak sejren hjem med 1 -0. Et meget flot come back.

Søndag gik turen så til Mollerup, der dagen før på hjemmebane havde slået Nordvestjysk med 12–0. Vi havde fået tilsagn fra Kirsten Myhre og Bent Nielsen som erstatning for de 2 konfirmationsdeltagere. Kirsten gjorde det virkeligt fint og vandt en sikker sejr på 6–4. Bent spillede 3. herresingle, men måtte se sig slået med 2–1 efter en spændende match.

Kell var meget opsat på at den første sejr skulle spilles hjem, selv om Kell skulle spille 2. herresingle. Desværre måtte Kell se sig slået med 6–4.

Eva og Henrik spillede flot på de første 9 huller og vi var 5 oppe da vi vendte. Desværre kunne vi ikke holde niveauet, så vi var lidt heldige med at dele sidste hul og dermed matchen.

Det tegner til at blive en spændende pulje, idet Aalborg og Nordvestjysk også spillede 6–6på sidstnævntes bane.

Næste runder er lørdag den 2. juni hvor vi spiller hjemme mod Nordvestjysk og søndag hjemme mod Aalborg. Disse matcher skulle gerne give 2 sejre til Horsens.

Henrik Myhre

holdleder