2. Divisionshold for seniorer

tirsdag d. 26. maj 2009 kl. 10:06

Danmarksturneringen startede i Vejle for vores 2. divisionshold for seniorer mod Vejle´s meget rutinerede hold. Vores hold bestod af Eva Panduro, Torben Vind, Niels Rühne, Bjarne Iversen i single samt Kirsten og Henrik Myhre i foursome.

I siglende regnvejr lykkedes det Eva og Niels, at dele deres matcher, mens Kirsten og Henrik vandt 4-2. Bjarne tabte sin single og måske tabte Torben også, men det afventer afgørelse af en protest. Samlet taber vi 6-4 eller vinder 6-4 afhængig af afgørelsen af denne protest. En lidt blandet start med protesten, men vi er på rette vej.

Søndag var vi i Harrevig, hvor vejret var tørt men blæsende. Zoran Nikolic havde erstattet Bjarne, der fejrede sin fødselsdag. Desværre gentog Zoran 3. single nederlag, Eva delte igen sin match, mens Niels, Torben, Kirsten og Henrik vandt. Samlet sejr til Horsens på 7-3.

Nu ser vi frem til 2 hjemmekampe i weekenden 6.- 7. juni mod Vejle og Odder. Kan de kampe vindes er vi på vej mod oprykningskamp til 1. division.

Henrik Myhre
(holdleder)