Gode elite resultater i pinsen

fredag d. 1. juni 2012 kl. 12:20

Flere af vore elitespillere var ude at prøve kræfter i pinsen med gode resultater til følge.

Christian Lind fik endnu en topplacering med en 3. plads i ranglisteturneringen Sorø Young Masters 2012. - Det er blevet til en fin sæsonstart med stabilt spil på et højt plan, og Christian ligger lige nu nr. 13 på årets Titleist Rangliste, der er en rangliste over de bedste herre amatørspillere i Danmark.

Simon Kaiser Frederiksen og Jacob Madsen repræsenterede klubben i eliteturneringen Carlsberg Viborg Open. Simon viste rigtig stabilt spil i de 2 runder og fik en delt 8. plads.

Jacob var også godt med fremme efter første runde, men tabte pusten til sidst og endte lidt længere nede i feltet.

På pigesiden blev det til en flot 2. plads til Camilla Bang i en junior sub-elite turneringe i Hammel og en 10. plads til Stephanie Astrup i en junior rangliste turnering i Herning.

Eliteudvalget /

Sekretariatet