Dramatisk weekend for 3. division

mandag d. 4. juni 2012 kl. 10:05

Weekendens 2 holdturneringer for vort 3. divisionshold, bestående af, Christian Lind, Jacob Madsen, Simon Kaiser Frederiksen, Rasmus Lomholt, Oliver Uglebjerg Rasmussen i singlerne og Jesper Uldum og Steffen Oakley i forusomen blev en spændende og dramatisk affære, hvor vi specielt søndag havde glæde af at kende golfreglerne, en lille smule bedre end modstanderne.

Lørdagens udekamp i Vejle blev tabt 12-2 men der var anderledes spænding om resultatet, end cifrene antyder, således gik 5 af 6 matcher til hul 18.

Oliver Rasmussen, som var debutant på holdet, gjorde god modstand, men tabte 3-2. 4. singlen, Rasmus Lomholt spillede en meget lige match og endte med at dele matchen, efter at greenen næsten blev drivet på hul 18. Simon Kaiser Frederiksen var 1 nede inden hul 18 og var således tvunget til at prøve at drive hul 18, desværre var der slice i bolden og den havnede i et kæmpe område hvor banen er under omlægning, pudsigt nok var området ikke markeret. Efter længere tids snakken frem og tilbage mellem vores Holdkaptajn – Graham Oakley – og Vejles matchleder, måtte Simon droppe i skoven !! og han endte med at tabe 2 – 0. Jacob Madsen var i sin match meget lige, men kom 1 ned på hul 17, hvorfor han også gik efter par 4 hullet 18. Et godt drive, et ok chip og et 5 m put resulterede i en Birdie og Jacob vandt hullet og delte matchen. Christian Lind var Square inden hul 18, og valgte at gå efter greenen. Desværre havnede hans bold i ovenfor omtalte område, og Christian måtte kapitulere 1 – 0.

I foursomen havde Jesper Uldum et fantastisk 20 m birdiechip på hul 17 for at forlænge matchen, på hul 18 kunne Steffen have sikret os endnu 2 point men det afgørende put blev 5 cm for kort. Som malurt i bægeret så vi Vejles matchleder markere ovenfor omtalte område med blå pæle og dropzone, lige inden vi vendte snuden mod Horsens.

Søndagens match mod Comwell var således en nøglekamp hvis vi skulle bevare målsætningen om at konsolidere pladsen i 3. division.

Oliver Rasmussen havde en lige match og inden hul 16 var han Square, på hul 16 slår Oliver over vandet i drivet, det gør spilleren fra Comwell måske også, selv ser han bolden i højre side ved søen, mens Oliver og nogle tilskuere ser den i venstre side, måske i vandet. Spilleren leder efter bolden foran vandet og da han ikke finder den mener han at skulle droppe foran søen i venstre side, men reglen er at der skal være næsten 100 % sikkerhed for den er i vandet for at kunne få et drop, og Oliver står fast. Comwell spilleren bliver fornærmet og giver Oliver hullet. Hul 17 deles og Oliver vælger på hul 18 at tage en ny caddie, hvilket Comwell spilleren også mener er i strid med golfreglerne, en opringning til DGU afgør dog også denne tvist til vores fordel.

På hul 18 har begge spillere et godt drive og begge går efter greenen i 2, Oliver havner i venstre greenbunker og Comwellspilleren må tage en provisorisk med da hans bold er hoppet over greenen. Oliver har et flot bunkerslag og da det viser sig at modstanderens bold er i hazarden er sagen klar Oliver vinder hullet på en par. Rasmus Lomholt er efter for 9 5 op og matchen slutter på hul 13, 6 -5. Simon Kaiser er hurtigt oppe med 4, men bliver indhentet og matchen bliver uhyggelig spændende, går til hul 18, hvor Simon har et meters put for sejren som desværre stopper på hulkanten og matchen deles.

Jacob Madsen er i starten af sin kamp ”helt væk” men kæmper sig forbilledligt, tilbage og vinder 2 -0.

Christian Linds match bliver aldrig rigtig spændende, og vores 1. single kører en sikker 4/2 sejr hjem. Foursomen har en lidt skidt dag hvor golfreglerne også lige bliver testet, på hul 15 slår vi et skævt drive og tager ”en med”, Jesper Uldum finder dog bolden i hazarden og vil naturligvis droppe herfra, hvilket Comwellspillerne mener han ikke må !!. Matchen tabes dog alligevel 3/2, men vi sender en stor tak til Jan Rye for regelundervisningen.

Samlet vinder vi 9/5 og ligger på 2.pladsen i gruppen, desværre uden realistisk mulighed for at indhente Vejle, men med gode muligheder for at holde pladseringen og dermed bane vejen for oprykning af vores kvalifikationshold.

For oversigt se også:  GolfBox Livescoring

Med golfhilsener