Super weekend for kvalifikations damerne.

mandag d. 4. juni 2012 kl. 10:17

Det var med en vis spænding, vi gik ind til weekendens matcher, men vi var også meget opsatte på at få rettet op på den første spilleweekends to nederlag. Det kan godt være vi spiller med for at få erfaring, men en sejr eller to, er nu heller ikke så ringe.
Og jeg må sige at pigerne leverede to flotte matcher i weekenden, så det er næsten lidt ærgerligt, vi skal vente til august med at spille vores to sidste matcher.

Begge matcher denne weekend, skulle spilles på hjemmebane og jeg vil starte med at takke dem der kom ud på banen for at støtte os.

Lørdag d. 2/6, skulle vi spille mod GT Aarhus, som er et fusions hold fra Mollerup, Lyngbygaard og Aadal.
3. single Kamilla Bang, lagde stærkt ud og vandt klart 6/5.
2. single Helle Birn Sand, spillede også godt og vandt sikkert 4/2.
1. single Stephanie Astrup, leverede endnu en sejr til holdet, hun vandt 2/1.
Vores Foursome Charlotte Kaas og Susanne Petersen, mødte en foursome, med et meget lavere hcp og måtte se sig slået 6/7.
Vi vinder sikkert matchen med 6-3 og vores første 2 point var hjemme.

Søndag d. 3/6 skulle vi spille mod Stensballegaard, som slog os 8-1, i vores første opgør.
3. single Susanne Petersen kæmpede rigtig flot, imod én med et hcp. der var 14 lavere end hende selv, men måtte bøje sig til sidst. Hun tabte 3/5. Jeg er sikker på med den fremgang hun har vist i år, så kommer der snart en sejr.
2. single Kamilla Bang, startede, hvor hun sluttede igår og kørte sejren sikkert i hus, hun vandt 6/4.
1. single Stephanie Astrup, spillede rigtig flot i dag og viste gode nerver til sidst, hun vandt 2/1 og er stadigvæk ubesejret.
Vores foursomme Camilla Vildrik og Charlotte Kaas, havde godt styr på matchen det meste af vejen, men var lige ved at lukke dem ind i varmen på de sidste huller, men de lukkede heldigvis døren på hul 17, så matchen endte all square og det var lige præcis nok til at sikre os en sejr
Vi vinder matchen 5/3 og endnu 2 point til os.

Tak for en super weekend, piger. Det var en fornøjelse at følge jer på banen.
Glæder mig allerede til august.

mvh
Jan Ingerslev Rasmussen.