4. Division – første matchweekend 16 + 17. maj 2009

tirsdag d. 26. maj 2009 kl. 10:59

Endelig oprandt weekenden hvor vi skulle spille de første 2 matcher i Danmarksturneringen.

Vort bedste hold, som i år spiller i 4 division, spillede lørdag mod Gyttegaard og søndag mod Odense Eventyr.
Forud for de 2 matcher havde spillerne gennem hele foråret trænet flittigt og af en bruttotrup på ca. 20 spillere havde følgende spillere kvalificeret sig til førsteholdet:

Søren Braas Skytte 1. single
Rasmus Myhre 2. single
Mikkel Jensen 3. single
Jacob Madsen 4. single og
Rasmus Lomholt 5. single
Carsten Sørensen / Graham Oakley Foursome.

Lørdag 16. maj, tidlig afgang fra Horsens GK vejrudsigten lover regn og kølig vejr og det bliver i sandhed en kold dag på flere måder. Trods regn, blæst og kulde bliver der varmet flittigt op i Gyttegaard og det ser da også godt ud for alle spillere efter første teeslag kl. 8.50 . 9.40.
Vi har et godt stykke tid et samlet overtag i matchen, men på bag ni går det galt for flere spillere og det ender med at kun Søren Braas og Jacob Madsen vinder deres matcher. Mikkel er meget tæt på at dele matchen, men et dårligt andet slag på hul 18 ødelægger desværre denne mulighed.
Samlet resultat bliver et mederlag på 10 – 4. Kedelig hjemtur temperaturen udenfor er der 8 grader og i bilen er der skuffelsen til at mærke.

Søndag 17. maj, endnu en tidlig afgang, vi kører mod Odense 7.30.
Overskyet, men opklaring på vej, undervejs viser solen sit ansigt flere gange.
Samme holdopstilling som lørdag, tee off kl. 8.40 på det halvlange par 3 hul. Af samtlige 12 udslag rammer kun 2 greenen – det er heldigvis vores. Det er dejlig tørvejr og 8 grader varmere end lørdag - perfekt vejr til golf. Vi kommer lynhurtigt foran i samtlige matcher, foursomen er 3 op efter 3 huller, dette forspring sættes dog overstyr, inden Carsten og Graham kaster forsigtigheden overbord og lukker matchen på hul 15 5-3. Lige lidt regler, Odense slog andetslaget på hul 2 i roughen, fandt en bold der som de bestemt mente var deres, men efter at Carsten havde set den med Horsens Elites logo måtte de erkende at det nok ikke var deres alligevel.
Vi har på holdet et par spillere med temperament, det er dog intet imod Rasmus Myhres modstander, hver gang han har et dårligt slag ryger der eder og forbandelser ud, så alle på hele banen kan følge med i den match uden at være i nærheden. Rasmus M. viger dog ikke af sporet af den grund, men vinder sikkert.
Søren Braas kommer godt fra start, er efter niende 2 oppe og lukker tidligt matchen. SÅDAN 4 point på 2 dage.
Mikkel Jensen spiller rigtig godt og vinder ligeledes sikkert.
Rasmus Lomholt er sqare efter ni men dormie efter 15 også han vinder sikkert.
I Jacob Madsens match må vi have regel bogen frem, på hul 17 rammer hans modstander Odenses holdkaptajns golfbil, Odense spilleren mener ikke dette skal medføre straf men Jacob protesterer og efter et opkald til DGU tildeles Odense spilleren et strafslag og Jacob vinder hullet og er nu en op.
På hul 18 slår Odense spilleren 2 rigtig gode golfslag og rammer greenen på par 5 hullet i to og sænker derpå 2 put – birdie, han vinder og matchen deles.
Totalt bliver det til 13-1, en fantastisk golfdag er slut for de flestes vedkommende, dog ikke for Jacob Madsen og Rasmus Lomholt som lige snupper 18 huller på hjemmebanen.

Med dette flotte resultat og hjemmebane i de sidste 2 matcher er alle muligheder åbne for os.

Med golfhilsen
Hans Lomholt