Utrolig spændende weekend for 2. division seniorer

mandag d. 6. august 2012 kl. 14:05

Inden denne weekends sidste 2 spillerunder førte vi vores pulje i 2. division og med 2 sejre kunne vi komme i oprykningsspil til 1. division.

Vi tog derfor glade og lidt selvsikre til prøvespil på nordvestjysk dejlige bane oppe ved Klitmøller fredag. Det er en meget speciel bane med meget smalle fairways omkranset af fyr- og nåleskov. Efter prøvespillet var vi enige om, at den bane kunne vi nok godt spille pænt på. Sådan skulle det desværre ikke gå. Kun Danny Carstens i 1. herresingle vandt med 6 & 5, mens Inge Løvbjerg, Kell Haüser og Jens Jørn Lauridsen alle tabte deres singler. Eva Panduro og jeg tabte stort i foursome. Samlet et nederlag på 10–2.

Aalborg og Mollerup spillede uafgjort i Mollerup 6–6, så spændingen i puljen blev yderligere tilspidset.

Søndag tog vi hjemme imod Mollerup. Vi var i uændret opstilling.

Det blev mere spændende end vi brød os om. Inge Løvbjerg tabte 4 & 2, Danny Carstens tabte 7 & 6 mens Eva og jeg vandt 4 & 3, så matchen stod lige 4– 4, inden afgørelsen af de sidste 2 singler. Kell Haüser havde en lille fordel på hul 18, men misbrugte den desværre og delte så sin match. Jens Jørn var en ned inden sidste hul, men kom på green i 3 mens modstanderen lå igreen-bunker. Jens Jørn fik sin par mens Mollerup-spilleren missede et put på en god meter. Matchen endte derfor 6–6.

Da vi fik resultatet fra Aalborg også 6-6 mod Nordvestjysk fandt vi ud at hvis Mollerup havde fået det sidste put i på hul 18 ville vi havde tabt og ville være det hold der skulle ned i 3.division. Nu endte det med at Mollerup blev nedrykker. På den anden side hvis vi havde vundet matchen med 8– 4 ville vi skulle spille oprykningsspil. I stedet endte vi som nr. 2 i puljen og spiller dermed også i 2. division i 2013.

En stor tak til mine holdkammerater for nogle meget hyggelige og spændende weekender. Jeg synes det er meget flot gået med 3-4 nye spillere på holdet.

Også en stor tak til Horsens Golfklub og vores sponsor KOSAN GAS.

Henrik Myhre

(holdleder)