Flotte resultater af Stephanie Astrup

mandag d. 13. august 2012 kl. 07:54

Lørdag d. 30. juni drog jeg til Viborg for at spille Girls Only Tour 2, en fin 3. plads, hvorefter jeg kørte til Hjarbæk på træningslejr i 4 dage. Så var det hjem og pakke til vores egen juniorcamp her i Horsens. Det er altid dejligt med disse lejre, det er hyggeligt og vi får spillet en masse golf. Vi har jo altid en turnering i vores lejr, Else Poul Petersen, den vandt jeg med 75 slag brutto. Vores ungdomscamp sluttede søndag d. 8. juli – og så var det hjem og pakke igen.

Tirsdag d. 10. juli tog jeg med DGU til Ribe for at spille landsfinale i Juniorcup onsdag d. 11. juli. Det var dejligt, at DGU havde arrangeret bus og overnatning til alle der ville, for vi mødes jo til mange turneringer hvert år, og vi har det hyggeligt sammen, selvom vi skal spille mod hinanden. Onsdag gik det så løs, og jeg havde en god opbakning af Palle Frederiksen og Birger Jespersen, som kom og gik forecaddie begge runder til trods for torden, regn og vind. Tusind tak for det. Desværre kunne jeg ikke give dem en sejr, jeg måtte se mig slået med to slag af Eva Fabricius-Bjerre fra Københavns Golfklub, men jeg fik en 2. plads. Da vi var færdig holdte bilen pakket og mine søskende, mor, mormor og jeg kørte direkte til Frankrig på ferie.

Godt hjemvendt fra ferie sammen med mormor, var far klar til at tage med mig til Skjoldenæsholm Golfklub for at spille årgangsmesterskab. Mandag d. 23. juli og Tirsdag d. 24. juli gik det så løs, og igen var jeg oppe mod Eva Fabricius-Bjerre om 1. og 2. pladsen. Denne gang var det mig der vandt med 2 slag, og jeg kan nu kalde mig årgangsmester for piger i årgang 1998. Dejligt. Så lige en tur i 3 dage til Frankrig med far for at hente mor og mine søskende hjem inden DM i Volstrup.

DM d. 31/7 gik rigtig, rigtig godt – de første 27 huller.... Jeg lå godt placeret med + 9, og jeg kunne allerede se, at jeg klarede cuttet – en fejl man aldrig må gøre er at miste fokus. Jeg gik + 21 og missede cuttet, som var ved de 16 bedst placerede. Jeg blev nr. 20.

Jeg blev enig med mig selv om, at jeg måtte prøve at få lidt oprejsning over DM, så jeg blev eftertilmeldt i sidste øjeblik til Kolding Junior Open fredag d. 3. aug. – en rigtig god idé, for her vandt jeg. Lørdag og søndag var der Danmarksturnering, og vi vandt begge vores kampe. Det er helt sikkert, at vi har fået et godt hold, og vi nok skal klare os godt til næste år. Vi endte på en flot 2. plads i vores pulje. Det synes jeg er godt for et nystartet hold.

Nu har jeg været så godt i gang hele sommeren, så jeg valgte at lave en slutspurgt her i min sidste ferie uge. Så mor, søskende og jeg pakkede bilen for kørte til Sjælland tirsdag d. 7. aug. Onsdag d. 8. spillede jeg DJGA/Backtee Master i Frederikssund i et stærkt felt, og jeg føler, jeg vandt en 4. plads. Torsdag tog vi en hviledag, og vi tog en tur på Bakken, det var rigtig sjovt. Lørdag gik det så løs igen med Girls Only Tour 3 i Roskilde. Det var for mig meget vigtigt at få en topplacering, da jeg lå godt til at vinde den samlede turnering. Efter første runde i 80, så det lovende ud, jeg var på en 4. plads. Jeg gik i en rigtig hyggelig bold med den nye Danmarksmester Anna Frandsen og med Eva Fabricius-Bjerre – to piger jeg kender rigtig godt – og vi hyggede og snakkede. Måske derfor forbedrede jeg anden runde, og jeg gik en 79. Pludselig lå jeg på en delt 1. plads, og jeg måtte i omspil mod Louise M Hansen og med Iben Tinning som tilskuer... Heldigvis holdt nerverne og jeg kunne lukke match på 1. omspilshul – og både vinde 3. runde og den gennemgående turnering.

I dag, søndag har jeg været til landsdelsfinale i short game og blev nr. 2. Her går både 1 og 2 heldigvis videre til finalen i Odense.

Så som I nok kan læse, har jeg har haft en skøn og fantastisk sommer med mange store golfoplevelser – og i det flotte klubtøj, som vi ikke kunne have fået uden vores sponsorer, Egebjerg Byg og Bo, Twin Byg og Ødorf Negle og Fodklinik.

Mange golfhilsner

DJGA/Backtee Masters, Frederikssund – nr. 4

Girls Only Tour 3 Roskilde – nr. 1

Girls Only Tour Gennemgående turnering  nr. 1

DGU Short game landsdelsfinale nr. 2 – Videre til finalen i Odense 15. sept.

Aktuel ranglisteplacering: ca. nr. 19