Kvalifikationsrækken

tirsdag d. 26. maj 2009 kl. 11:13

Første 2 holdmatcher 16 + 17. maj 2009 i kvalifikationsrækken.

Så blev det endelig tid til at spille de første matcher i kvalifikationsrækken, hvor klubbens næstbedste hold spiller i år. - Vi startede med 2 matcher på udebane mod henholdsvis Samsø og Odder.

Lørdag d. 17. maj
Vores første match skulle spilles på Samsø lørdag 17. maj. Vi tog allerede af sted fra Horsens Golfklub fredag middag for at prøvespille banen om eftermiddagen. Der var solskin og højt humør, da vi lagde fra land i Hou kl. 13.30, men vi blev en smule bekymrede, da færgen pga tekniske problemer måtte tilbage i havn. Heldigvis blev problemet udbedret, og vi ankom til Samsø et par timer forsinket. Banen nåede vi da heldigvis at spille inden det blev mørkt. – Det blev til sen aftensmad, hvorefter vi trætte checkede ind på det lokale Vandrerhjem.

Holdet til matchen bestod af:
Mads Lomholt 1. single
Jesper Uldum 2. single
Thomas Rasmussen 3. single
Jens Jørn Lauridsen 4. single
Christian Jensen 5. single
Kent Christensen/ Foursome
Oliver Hagedorn

Vejret havde ændret sig radikalt til næste morgen med regn, kulde og storm, så Samsø banen viste virkelig tænder og spillede helt utrolig svært. Vejret kunne man forvente ville være til fordel for hjemmeholdet, men sådan skulle det heldigvis ikke gå. Alle spillere var meget tændte og fokuserede. Der blev spillet rigtig god golf under meget vanskelige forhold, og vi fik en overbevisende sejr på 10 – 4.
I singlerne blev det til sejr til Jesper Uldum, Thomas Rasmussen, Christian Jensen og Jens Jørn Lauridsen. Kent Christensen og Oliver Hagedorn delte i Foursome, mens Mads Lomholt tabte til Per Greve, der vistnok stadig har kortet til Senior Touren.

Færgeturen til fastlandet var munter, og vi kom hjem uden forsinkelser. – En rigtig god start på sæsonen og en utrolig flot præstation af spillerne under meget vanskelige forhold…..…..!

Søndag den 17. maj

Afgang kl 7.30 mod Odder…..øh lige bortset fra Christian Jensen, der havde brug for at sove lidt længere ovenpå den hårde tur til Samsø :-) Vejret havde heldigvis bedret sig en hel del. Det var stadig overskyet, og det blæste lidt op i løbet af formiddagen men ganske godt golf vejr. Desværre var Odder bedst til at udnytte dette, og vi tabte matchen med 9 – 5.

Vi havde ændret en smule på holdet mod Odder, da Søren Møller Just afløste Mads Lomholt, så holdet bestod af flg. spillere:
Kent Christensen 1. single
Jesper Uldum 2. single
Thomas Rasmussen 3. single
Christian Jensen 4 single
Oliver Hagedorn 5. single
Jens Jørn Lauridsen/ Foursome
Søren Møller Just

Matchen var tæt meget længe og blev afgjort i Foursome, der var noget mere tæt og nervepirrende end nederlaget på 3-1 viser. Søren Møller Just og Jens Jørn Lauridsen kæmpede utrolig bravt og gav aldrig op, selvom de var 4 nede efter 11. Herefter vinder de hul 12, 13 og 14 mod nogle efterhånden meget nervøse modstandere. Vores put for at vinde hul 15 var et hårs bredde fra at gå i. Dette havde givet vis knust Odder! Men stadig kun en nede på hul 16, der er et kort par 4 hul. Søren sender et KONGE drive af sted – pin high, desværre i green side bunker. Odder får et temmelig heldigt leje i roughen, hvorfra de slår ind til en givet birdie. Hul 17 blev også tabt, og så var det slut! - Kent Christensen tabte 1 singlen på hul 18, og det blev ligeledes et nederlag til Oliver Hagedorn. – Jesper Uldum delte sin single, mens både Christian Jensen og Thomas Rasmussen, som dagen før begge vandt deres singler. Godt gået……! – Kort bemærket kunne Thomas’ modstander en smule rystet konstatere, at han havde spillet 3 slag bedre end handicap og alligevel tabt med 4-3…….!

Næste matcher er weekenden den 6. og 7. juni, hvor vi begge dage spiller på hjemmebane mod Århus Ådal lørdag og forhåbentlig får revanche mod Odder søndag.

De bedste Golfhilsner
Torben Lind