Dame kval.hold i gang med sæsonen

mandag d. 6. maj 2013 kl. 08:31

Horsens Golf Klub's dame kvalifikationshold i gang med sæsonen.

Jeg var lidt spændt på om vi overhovedet fik et hold i år. Vi manglede både spillere og tøj sponsor, men gudskelov fik vi med fælles indsats løst begge problemer.

Vi fik fat i en dygtig junior pige fra Mors, Sofie Kibsgaard Nielsen, som Kamilla Bang fra holdet kendte. Vi fik lavet en fusion af holdet, så vi nu hedder FH Horsens. De sidste sponsorer kom også i hus, - en stor tak for jeres velvillighed til at støtte holdet, så pigerne kan blive pænt klædt på.

Med hensyn til sæsonen i år, har jeg store forventninger til at få sidste års andenplads, byttet ud med en førsteplads og retten til opryknings spil. Vi er ikke kommet optimal fra start, men jeg er sikker på, med de særdeles dygtige piger jeg har på holdet, skal det nok lykkes. Jeg ved de vil gøre deres yderste, får at det lykkes. Som det ser ud nu, tror jeg vi står med en meget spændende sidste match på hjemmebane, hvor det hele kan blive afgjort, selvfølgelig til vores fordel.

Jeg vil lige nævne at om søndagen, manglede vi en spiller. En af vores unge junior piger, Mathilde Laursen fik sin debut på kvalifikationsholdet, hun tabte knebent sin match, til en spiller med et meget lavere hcp, men hun kæmpede rigtig flot og jeg er sikker på at hun fik lært en masse, som hun kan tage med sig til senere dyster.

Her er resultaterne fra vores to første matcher:

27/4-2013, på udebane mod Give.

1. single Stephanie Astrup, vinder 8-7

2. single Kamilla Bang, vinder 5-3

3. single Sofie Kibsgaard Nielsen, vinder 7-6

Foursome Helle Birn Sand/Camilla Vildrik, vinder 3-2

Suverænt spillet af hele holdet, vi vinder 9-0, super start på sæsonen.

28/4.2013, på udebane mod Åskov.

1. single Stephanie Astrup, deler sin match.

2. single Camilla Vildrik, taber 1-0

3. single Mathilde Laursen, taber 5-3

Forsome Sofie Kibsgaard Nielsen/Kamilla Bang, vinder 2-1, vigtig sejr.

Godt kæmpet af hele holdet, vi taber 5-4, men vi snupper dem på hjemmebane.

Tak til holdet, forældre, hjælpere, jer der støtter og sponsorer.

Glæder mig allerede til næste match weekend, hvor vi har to hjemme kampe, som skal vindes, 25/5 mod Skærbæk Mølle, start kl 10.20, 26/5 mod Give, start kl.10.20.

KOM UD OG STØT OS!

Holdkaptajn. Jan Ingerslev Rasmussen