Dame kval. holdet

onsdag d. 19. juni 2013 kl. 07:26

Dame kvalifikations holdet, glæder sig til de to sidste kampe.

Inden vi gik ind til de sidste to hjemmekampe inden sommerferien, vidste jeg at vi manglede en spiller både til lørdag og søndag, jeg havde også gjort alt hvad jeg kunne for at skaffe en, men det lykkes desværre ikke.

Men gudskelov i sidste øjeblik, med stor hjælp fra Pernille Astrup og Annette Bang, fik vi fat i to spillere, en til lørdag og en til søndag, så her en stor tak til Bente Munkholm og Lene Offersen, fordi i ville træde ind og hjælpe os, det sætter jeg stor pris på.

Med hensyn til vores to hjemmekampe, så jeg var jeg med rundt på banen for at følge dem begge dage og jeg må sige det var en ren fornøjelse at se på. De spillede simpelthen fantastisk Jeg så selvfølgelig ikke alle slag, men det jeg så, var jeg meget tilfreds med og ikke mindst var der fuldt fokus og koncentration fra alle spillere.

Med de to resultater de leverede i weekenden, er det nu helt op til dem selv om de skal rykke op, det kræver sejr i de to sidste kampe, men på grund af point fordelingen i de andre matcher, kræver det dog af vi vinder, men ikke med hvor meget, det er trods alt en lille hjælp.

Her er resultaterne fra vores to sidste matcher.

Hjemme mod Skærbæk Mølle:

Bente Munkholm 7/6

Helle Birn Sand 7/6

Stephanie Astrup 6/5

Kamilla Bang/Sofie K.Nieslen 9/7

Vi vinder matchen 9-0

Hjemme mod Give:

Lene Offersen 1 hul

Helle Birn Sand 7/6

Stephanie Astrup 7/5

Kamilla Bang/Sofie K.Nielsen 7/6

Vi vinder matchen 7-2

Jeg regner stærkt med at det hold vi startede med i de to første matcher, er det hold der også skal spille de to sidste kampe, jeg kan ihvertfald sige jeg glæder mig rigtig meget til d. 3 og 4. august.

Vores to sidste matcher spilles således:

Lørdag d. 3/8, spiller vi ude mod Skærbæk Mølle, start 9.10

Søndag d. 4/4 spiller vi hjemme mod Åskov, start 10.20.

Kom ud og STØT OS i vores sidste og forhåbentlig afgørende match, som kan give os oprykning til 3 div.

Tak til sponsore, spillere, forældre og hjælpere.

Holdkaptajn, Jan Ingerslev Rasmussen.