Klar til oprykningsspil

tirsdag d. 27. august 2013 kl. 10:45

Før de to sidste matcher lå vi 2 point efter Åskov Golfklub og dem skulle vi møde i vores sidste hjemmebane match, så en spændende weekend lå i vente.

Vi skulle først møde Skærbæk Mølle ude, der var et par tætte matcher i to af singlerne, men begge singler får hver hevet et point i land, 1.single og min foursome sejre stort og vi vinder sikkert matchen 7-2.

Åskov vandt også deres match om lørdagen, så vi skulle slå dem på vores hjemmebane, for at få sejren i puljen. Vi tabte til dem i vores første indbyrdes opgør med 5-4, men heldigvis på grund af en bedre samlet score, kunne vi nøjes med også at vinde 5-4.

Men jeg må sige at de havde nær lavet en genistreng, de havde i sidste øjeblik valgt at satse på deres singler, det omvendte af hvad jeg havde troet, men holdet var sat, så der var ikke så meget andet at gøre end at krydse fingrene.

Min foursome mødte ikke ret meget modstand og vandt sten sikkert, Åskovs 2. og 3. singler, vandt desværre også rimeligt sikkert over min 2. og 3. single, så nu førte Åskov med 4-3 før sidste match.

De to første singler, var helt lige efter 16 huller, men heldigvis for deres 1. single lidt gummiarm på hul 17, hvor hun kikser et bunkerslag og et indspil og da min 1. single får en sikker par, kommer hun 1 op før sidste hul.

Deres spiller får en par på hul 18, efter et langt par put og så giver hun vores spiller et 1 meter put for par, lidt heldig må jeg sige, men hvad gør det, vi vinder matchen med 5-4 og dermed puljen, plus retten til oprykningsspil til 3. division.

Tusind tak til Stephanie Astrup, Sofie Kibsgaard, Kamilla Bang, Camilla Vildrik og Helle Birn Sand, for en super weekend og nok lidt mere spænding end jeg normalt kan klare, men et stort tillykke til jer alle sammen med puljesejren.

Vi ses i Skanderborg d. 31/8, vi starter ud ca. Kl.11.00, jeg håber at se nogle fra klubben komme ud for at støtte spillerne!

Der er 9 hold der stiller til start og der spilles slagspil om 4 opryknings pladser, forhåbentlig bliver en af dem vores.

mvh

Jan Ingerslev Rasmussen