Damerne rykker op i 3. div.

tirsdag d. 3. september 2013 kl. 07:39

Så lykkes det efter en flot debut sidste år med en 2.plads i puljen, vandt vi i år puljen og sikrede os muligheden for oprykning.

Oprykningsspillet foregik i skanderborg Golfklub og skulle afvikles som 18 hullers slagspil, med 3 singler og en foursome, den dårligste singlerunde, blev sortert fra efter runden.

9 hold fra jylland og fyn stillede til start og de fire bedste hold ville sikre sig oprykning til 3.div.

Holdet bestod på dagen af Sofie Kibsgaard, Helle Birn Sand, Susanne Holten, Camilla Vildrik og Kamilla Bang, lige en ekstra tak til Susanne Holten, fordi du kunne træde til med så kort varsel. Det var en ekstrem blæsende dag i Skanderborg, så betingelserne var svære, men jeg syntes alligevel, da jeg kom rundt til spillerne at

scores var lidt for høje, så mine nerver blev sat lidt på en prøve.

Men jeg kunne også se at vores konkurrenter også havde det svært pågrund af vinden og da vores scores med super insats af pigerne ikke blæste helt væk, fik jeg håbet tilbage.

Da alle runder var i hus i Skanderborg, sad vi hjemme i Horsens Golfklub og ventede på resultatet med stor spænding og da det endelig kom, viste det sig at jeg at ikke havde behøvet at have nerver på. vi endte som sikker nr 1, med hele 18 slag ned til nummer 2, godt gået piger.

Så fra næste sæson hedder det 3.div og flere spændende matcher for pigerne og jeg er sikker på at 3.div kun er et skridt på vejen, for vores dygtige piger.

Jeg vil lige tilsidst sende en stor tak til alle spillerne og vores reserver for en flot insats i år, uden jer havde det jo ikke kunne lade sig gøre.

Stephanie Astrup er i år ubesejret på holdet, rigtig godt spillet, især det ene meget vigtige point du får hevet hjem i sidste match i år, viser din positive udvikling som golfspiller.

Min foursome Kamilla og Sofie, hvad kan jeg næsten sige, har ikke efterladt modstanderne nogen som helst chance, de har spillet forrygende, det kan kun gå fremad for jer begger to.

Helle og Camilla i har kæmpet super flot for holdet og givet alt hvad i kunne, det er jeg sikker på at i også vil næste år.

Reserverne, Mathilde Laursen med en flot debut, Bente Munkholm, Lene Offersen og Susanne Holten, - super dejligt at i ville hjælpe holdet.

Stor tak til alle sponsorene (Leg og Spis, TWINbyg, Fast Entertainment), håber i er klar næste år, forældre, kliubben, Amalielund Mad og jer der har heppet på os.

Tusind tak for en dejlig sæson.

Med Venlig Hilsen

Jan Ingerslev Rasmussen