Horsens Golfklub  
 
Print

Banen

Banestatus og information - primo juni 2009

mandag d. 8. juni 2009 kl. 08:21
 

Oliespild på green 1
2.pinsedag klippede vi greens fra morgenstunden. I forbindelse med dette arbejde fik greenklipperen et læk på en hydraulikslange. Det blev opdaget på hul 1 og startede på puttinggreenen. Det betyder desværre at der vil forekomme gule striber på puttinggreen og en del af green 1. 
En hydraulikslange der springer eller lækker, er desværre noget der sker ind imellem og som er umuligt at gardere sig imod. 
Umiddelbart medfører det ikke væsentlig spillemæssig gene, men vi holder løbende øje med udviklingen og forsøger at kompensere mest muligt for skaden vha. diverse pleje/opretnings arbejder.

Ground under repair
I øjeblikket er der en del steder på banen der er markeret som ground under repair med spray eller pæle. Baggrunden for problemet er en kombination af vandmangel i foråret og slitage fra spil og banearbejde. 
Det er et stort arbejde at reparere alle områderne, men vi benytter enhver ledig stund til at reparere områderne med barjord. Reparationerne sker både med eftersåning samt med rullegræs. Da det er et stort arbejde der tager lang tid, er vi nødt til at prioritere indsatsen. Således vil det være større områder, med stor spillemæssig betydning, der repareres først.

Med venlig hilsen
HedeDanmark Greenkeeping – Horsens
Karsten Schmidt – Skov- og Landskabsingeniør kas@hededanmark.dk


Arbejdsplan for uge 24 - HedeDanmark (0,025 Mb)

Læs mere...