Storspillende piger fra Horsens Golfklub

mandag d. 12. maj 2014 kl. 07:53

Pigerne fra Horsens Golfklub fik en succesfuld start i 3. division i denne weekend.

Ambitionerne mangler ikke for oprykkerne i Horsens Golfklub. Målsætningen er klar, det skal blive til en oprykning til 2. division i år, og inden for tre år skal det hedde 1. division. Ambitionerne er slet ikke urealistiske, da Horsens Golfklub stiller med et meget stærk og ungt hold bestående af Stephanie Astrup, Sofie K Nielsen, Kamilla Bang, Camilla Vildrik, Helle Birn Sand og Susanne Holten. Stephanie er allerede på juniorlandsholdet, Sofie er med i DGU’s udviklingstrup til landsholdet og Kamilla kæmper for en plads til udviklingstruppen.

Holdet spillede hjemme denne weekend - lørdag mod Norddjurs Golfklub og søndag mod Odder Golfklub, og i begge match’er vandt Horsens-pigerne med det størst mulige resultat 9-0 og ligger nu på en klar førsteplads med 4 point og alle match’er vundet efter 1. spillerunde.