3. divisions damer/piger

torsdag d. 19. juni 2014 kl. 11:04

I sidste weekend skulle vores piger spille to udebaner på Djursland, og vi besluttede derfor at lave en rigtig pigetur ud af det. Så fredag morgen kl. 7.00 var der afgang fra Horsens, så vi kunne nå at prøvespille både Kalø og Norddjurs på en dag. Vi havde booket en ferielejlighed med plads til alle på Nørager Vandrehjem, så udover godt golfspil, var der lagt op til hygge. Vi fik begge dele.

Pigerne vandt begge matcher klart, og kammeratskabet blandt alle pigerne er fantastisk på holdet.

Tak til “lørdagsholdet”: Kamilla Bang, Camilla Vildrik, Susanne Holten, Sofie K Nielsen og Stephanie Astrup

Tak til “søndagsholdet”: Kamilla Bang, Susanne Holten, Mathilde Milo, Sofie K Nielsen og Stephanie Astrup

Tak til de to caddies: Cecilie Laursen og Palle Frederiksen

Vores sidste hjemmekamp bliver lørdag d. 9. august kl. 8.00, hvor pigerne møder Kalø. Vi vil opfordre alle til at komme ud og se de dygtige piger, og det bliver også dagen, hvor Cecilie Laursen får debut på holdet.

Ved en sejr lørdag er pigerne helt sikre på at komme til oprykningsspil.

Pernille Astrup, Holdleder