Mit første forår som landsholdsspiller

torsdag d. 26. juni 2014 kl. 16:45

Sæsonen startede for mig allerede i januar, hvor jeg var på 14 dages træningslejr i Florida med hele landsholdet. Det var en fantastisk oplevelse at spille golf med profiler som Therese Kølbæk, Marlene Jørgensen og Nicole Broch Larsen, som jeg alle var ude at spille en runde golf med.

Februar bød på masser af indendørs træning i Ikast, og en enkelt turnering i Sydfrankrig.

Marts var der igen en uges træningslejr med landsholdet - denne gang i Spanien. Den tur blev kombineret med en ekstra uges træningslejr samme sted med min efterskole ISI og endnu en turnering i Frankrig.

April begyndte med at golf Danmark blomstrede op, og vi kunne begynde vores udendørstræning igen - Skønt bare at kunne stå på rangen og slå bolde. Vores egen dejlige bane kun spilles til åbningsmatchen, som jeg spillede med min lillebror Alexander. Den største oplevelse i April var, at jeg var med til French Girls i Paris, som blev spillet på Sct. Cloud. En helt enestående bane.

Maj og juni har klart været domineret af turneringer, hvor jeg har spillet AON Dame elite tour (Nr. 8), Finnish Junior Tour, Nokia River (Nr. 2), et par mindre eliteturnering med gode resultater her i Danmark og en dejlig runde i godt vejr og godt selskab her i Horsens med Senior Section, hvor jeg havde fået lov at spille med som sponsor.

Mit allerbedste resultat i år kom her i weekenden, hvor jeg spillede DM i hulspil for Damer i Gyttegård og kom hele vejen til semifinale og vandt bronze.

På lørdag afslutter jeg 9. klasse på efterskolen, og søndag vil jeg være her i Horsens Golfklub og nyde en rolig dag med lidt juniorlejr og bare nyde freden her, inden det hele går løs igen mandag og tirsdag med landsholdssamling og EM samling.

Onsdag d. 2. juli starter DILAC (Danish International Ladies Amateur Championship) i Silkeborg, hvor jeg glæder mig meget til at spille i et ekstremt stærkt felt. Det bliver som opvarmning til EM for piger, som jeg skal spille i Skalica, Slovakiet d. 8.-12. juli. Jeg vil så vidt muligt prøve at få skrevet her til hjemmesiden under EM.

Jeg vil endnu engang takke alle her i klubben for den kæmpe store opbakning og interesse jeg møder, det betyder så utrolig meget for mig. Tak for det.

De bedste golfhilsner Stephanie Amalie Astrup