4. Division d. 6.-7. juni

torsdag d. 11. juni 2009 kl. 22:37

2. matchweekend d. 6 og 7. juni for vort førstehold som jo spiller i 4. division. Desværre skulle holdet kun spille en kamp da Vejle har trukket sit hold.

Lørdag havde Odense Eventyr og Gyttegaard spillet, en kamp der faldt ud til vores fordel da Odense - som vi vandt 13-1 over i Odense - vandt 13-1.

Søndag bestod vort hold af:

1. Single Søren Braas Skytte
2. Single Rasmus Myhre
3. Single Mikkel Jensen
4. Single Jacob Madsen
5. Single Thomas Rasmussen
Foursome: Graham Oakley og Carsten Sørensen

Vi kommer nogenlunde fra start på 1. tee selvom kun få spillere har bolden på fairway, efter de første 9 huller er spillet er vi oppe i alle matcher pånær en.
Vore spillere er meget tændte og opsatte på at tage revance for nederlaget i Gyttegaard og da singlerne er spillet, har vi allerede vundet matchen.
Der er stadigvæk lidt spænding tilbage i foursomen, da de efter at have været 5 op taber et par huller, men på 17 er sagen afgjort 3-1.

Vi vinder matchen 12-2 og fører nu puljen - se nedenfor.

For oprykning behøver vi nu blot at dele sidste match mod Odense d. 9. august, vinder vi her er oprykningen til 3. division en realitet.

For at se stillingen følg:

Mange hilsener

Hans Lomholt