God lørdag for Senior 2. division

onsdag d. 29. april 2015 kl. 08:41

Kampreferater - Senior 2. division:

Sønderjyllands Golf Klub mod Horsens Golfklub

På trods af skræmmende vejrudsigter, lykkedes det solen at holde regnbygerne væk fra Sønderjyllands Golfklub, hvor vi skulle starte årets turnering i 2. division Senior.

Inge Løvbjerg var vores “First Lady” på tee-stedet, og i bund og grund gik det faktisk godt for Inge. Hun spillede stabilt og holdt modstanderen på god afstand. Inge var tre huller oppe i løbet af matchen, men desværre tabte hun de sidste 4 huller, hvilket gav et nederlag på 2-0. Inge måtte tilbage og slå en ny bold på hul 18, men desværre lykkedes det ikke at slå den Sønderjydske kvinde.

Jan Rye, vores dejlige bestyrelsesmedlem med det finurlige sving, var klar på tee-stedet. Han sendte et dejligt drive af sted, og satte straks sin modstander under pres.

Mr. Rye holdt nerverne i ro, og han vil selvfølgelig have fuld valuta for pengene, og afgjorde matchen på 18. hul, og dermed en sejr på 1-0.

Kell Häuser, som var trediesingle, bragte sig hurtigt foran 2-0 efter 2 huller. Det faste tag i modstanderen blev aldrig sluppet, og Kell førte gennem hele matchen. Modstanderen måtte overgive sig på hul 17, hvor de delte hullet og Kell kunne stolt køre hjem til sin mors fødselsdag, og fortælle om den dejlige 2-1 sejr, som han havde skaffet til Horsensholdet. Det betød at Horsens nu førte med 2-1 samlet.

Danny Carstens, verdens bedste Captain, startede med et drive der endte ude mellem træerne (de få der var på hul 1), men sædvanen tro, smækkede han bolden på green og fik sit par. Helt så godt gik det ikke i det videre forløb, da Danny-boy ikke kunne finde hastigheden på greens. Det kunne hans modstander derimod, da han var sublim omkring greens, og også når kuglen skulle puttes i. Derfor måtte vores Captain finde sig i et nederlag på 4-2, og dette bragte matchen op på 2-2.

Ganske som Captain ikke kunne finde hastigheden på greens, således måtte Fisker også sande, at det er her hullerne afgøres. Fisker spillede ikke tilfredstillende på for-ni, men fik en lidt spillemæssig oprejsning på bag-ni. Det gjorde sønderjyden desværre også, og han sendte Fisker i klubhuset med et nederlag på 5-3. Nu førte Sønderjylland med 3-2, og nu lå det i hænderne på vores foursome.

Eva Panduro og Jimmy Augustsen skulle kæmpe om sejren i vores foursome, og det startede mildest talt lidt katastrofalt. Eva havde kanoneret et drive afsted på par 4 hullet, og bolden lå 10 meter fra green i semi-roughen. Vi havde fået at vide fra starteren, at der skulle lægges op på fairway inden for et scorekort, og dette synes Jimmy også skulle gælde semi-rough, med det resultatat at han markerede bolden, løftede og rengjorde den. Hermed var første hul tabt, på trods af et fantastisk flot drive fra Eva. Det måtte have siddet lidt i os, da hul 2 også blev tabt. Vi knyttede næverne, og sagde til hinanden, at nu var opvarmningen slut og nu skulle der spilles golf. Efterfølgende vandt vi hul efter hul, og da vi går over mod hul 10 er vi 3 oppe.

Det Sønderjydske ægtepar kom igen da de vinder hul 11 og 12, og har en kantruller på hul 13 for en udligning. Men, Eva og Jimmy satte igen tingene på plads, da hul 15 og 16 blev vundet med to par, og dermed var sejren på 3-2 i hus.

Horsens vinder samlet 8-6 på udebane mod Sønderjylland, og det fejrede vi med en smuttur til Fleggaard, hvor bilen blev fyldt op med billige tyske øl og sodavand.

P.v.a. 2. Division Seniorer

Jimmy Augustsen