Kvalifikationsrækken 6.-7. juni 2009

fredag d. 12. juni 2009 kl. 11:54

Anden runde 6. og 7. juni 2009

Dejligt med 2 hjemmekampe i træk…….! Alt i alt en god weekend med en sejr og en uafgjort kamp. Disse resultater betyder, at vi fortsat ligger på 2 pladsen med mulighed for oprykning, der dog vil kræve, at Odder taber en af deres kampe i sidste spillerunde.

Lørdag d. 6. juni mod Aarhus Aadal

Holdet til matchen bestod af:
Rasmus Lomholt 1. single
Jesper Uldum 2. single
Christian Lind 3. single
Steffen Oakley 4. single
Oliver Hagedorn 5. single
Kent Christensen/ Foursome
Søren Møller Just

Det blev til en rigtig fin start på weekenden med en sejr på 12 – 2. Sådan drenge…….!Det var en fornøjelse at følge en flot og koncentreret indsats over hele linien.

Søndag den 7. juni mod Odder

Topkamp mod Odder, som vi virkelig havde set frem til at få revanche mod på hjemmebane. Det var også tæt på sejr, men kampen endte med et uafgjort resultat på 7 – 7!

Vi måtte ændre en del på holdet fra lørdag. Kent Christensen, der døjer med dårlig ryg var nødt til at melde at melde fra efter kampen mod Aadalen. Desuden indløb der lørdag aften afbud fra både Rasmus Lomholt og Jesper Uldum, så afbud fra vores 1. og 2. singler samt ”gamle” halvdel af foursomen. - På trods af dette var humøret højt og stemningen i top.

Holdet bestod af flg. Spillere:
Søren Meldup 1. single
Mads Lomholt 2. single
Jens Jørn Lauridsen 3. single
Steffen Oakley 4 single
Oliver Hagedorn 5. single
Søren Møller Just/ Foursome
Christian Lind

ALLE skal roses for en rigtig god indsats, og der blev kæmpet bravt over hele linien. - Det blev til sejr i single til Oliver Hagedorn og Mads Lomholt – Oliver scorer således maksimum point i weekenden og Mads træder direkte ind i 2. singlen og vinder denne! Flot af de 2 juniorer - Jens Jørn ”Fisker”Lauridsen delte sin single. - ”Fisker” var nede med 5 efter 12 men viste stort format og vandt 5 af de sidste 6 huller for at dele matchen. Det taler vist for sig selv……! – I foursome havde holdkaptajnen valgt at satse på vore unge spillere. Søren Møller Just og Christian Lind, der begge er juniorspillere, viste sig tilliden værdig og vandt 3 af de 4 sidste huller for at dele matchen og dermed skaffe de 2 sidste point og det uafgjorte resultat i hus for holdet. Super flot……..

I sidste spillerunde den 8. og 9. august har vi Samsø på hjemmebane og Aarhus Aadal ude.

De bedste Golfhilsner

Torben Lind