Resultater i Danmarksturneringen

mandag d. 4. maj 2015 kl. 08:58

Dårlig start af herredivisionerne.

Sidste weekend startede danmarksturneringen. Hos herrerne har vi 3 hold med, et 3. divisionshold, et 4. divisionshold og et hold i kvalifikationsrækken.

Inden sæsonstart havde vi store forhåbninger og havde nærmest købt champagnen og var helt klar på at oprykning var en oplagt mulighed, men ak efter første turneringsweekend ligger både 3. og 4. division langt nede og det drejer sig nu mere om at undgå nedrykning end muligheden for oprykning.

3. division mødte lørdag Stensballe, og her blev det til et 10-4 nederlag, det lyder egentlig værre end det var da vi langt hen i matchen havde muligheden for at vinde den. Palle Wichmann og Steffan Mikkelsen lagde stærkt ud med at vinde de 2 første singler, Simon Kaiser Frederiksen, Jacob Madsen og Christian Lind tabte de næste 3 og så var det som så ofte før op til foursomen. Matchen her bølgede frem og tilbage men da Stensballe drivede par 4 hullet 16 og fik Birdie og vor Steffen Oakley og Mads lomholt måtte nøjes med en par skulle hul 17 vindes. Vi slog desværre over green og måtte inkassere en bogey tabte vi 2 -1.

Søndag mødte 3. division Jelling med det samme hold, her var det Jacob Madsen og Simon Kaiser Frederiksen der reddede æren for os ved hhv. at vinde og dele, samlet nederlag på 11-3.

4. Division mødte lørdag Odder hvor det blev til et nederlag på 11-3, på holdet deltog, Frederik Rose Andersen, Allan Lynge Pedersen, Oliver Hagedorn-Olsen, Esben Isaksen, Christopher Buhl Hansen og i foursomen Rasmus Lomholt og Jesper Uldum. De 3 point fik Christopher og Rasmus/Jesper ved at dele deres matcher.

Søndag mødte holdet Lyngbygaard, det blev til noget af en skuffelse med et 13-1 nederlag, Christopher Buhl Hansen reddede os fra den totale ydmygelse ved at dele 1. singlen.

Holdet i kvalifikationsrækken mødte lørdag Stensballe og her blev det til et 10-4 nederlag, søndag fik holdet oprejsning ved at vinde matchen mod Odder med 8-6. 3 af vore unge spillere gjorde sig positivt bemærket her idet Alexander Loft, Daniel Frederiksen og Casper Jørgensen alle vandt deres singler.

Vi ser nu frem mod næste turneringsweekend og der skal nu virkelig ydes en kæmpe indsats på træningsanlægget.

For fuldstændig resultatliste, se hjemmesiden. Turnering 2015

Hans Lomholt