Fantastisk weekend for 3. og 4 division

mandag d. 1. juni 2015 kl. 09:47

Efter 1. runde i DK turneringen for herrer lå både vort 3. og 4. divisionshold på en træls sidsteplads, det fik vi lavet om på i denne  weekend. :-)

Vort 3. divisionshold for herrer vandt begge deres kampe over hhv. Århus Ådal med 12-2 lørdag og 10-4 søndag over Stensballe.

Undertegnede fulgte kampen mod Stensballegård søndag, og som så ofte før var det foursome'en, der bestemte om det skulle være sejr eller nederlag.

Palle Wichmann var godt på vej ind i kampen , men måtte se sig slået på hul 16 efter at have tabt 2 bolde i højre på hul 15, Steffen Mikkelsen gik hele vejen var dog 1 up ned af 18 og vandt 1 up, Simon Kaiser Frederiksen var stort set up fra hul 1 og der var aldrig rigtig spænding om resultatet 4 – 3, Jacob Madsen leverede igen en solid indsats og vandt over en gammel Horsens spiller – Andreas Thulstrup – så stort som 7 -6.

Christian Lind mødte overmagten og tabte 4-2.

Så det stod 6-4 i vores i vores favør inden foursome'en.

Vor foursome som udgøres af Steffen Oakley og Mads Lomholt kom ganske hurtigt, efter  5 huller – 5 up, men så gik klappen ned for dem, og på hul 13 kunne Stensballe meget nemt komme på sqare, vi havde en bold i hazarden i højre og de var i greenbunkeren i 2, heldigvis for os, landede Stensballes bunkerslag out, og vi kunne dele hullet.

Spillerne fandt rytmen igen og da Mads drivede greenen på hul 17, var det slut for Stensballe.

Holdet ligger nu med en teoretisk mulighed for oprykning til 2. division, men i golf kan alt jo ske.

4. divisions herreholdet vandt ligeledes begge deres kampe over Skanderborg lørdag med 14-0 og over Odder med 10-4 søndag.

Alle spillere gjorde det godt, det er også lykkedes at få nye spillere godt integreret på holdet, der var således sejre til alle singler både lørdag og søndag, eneste skønhedsplet på sejren var forsome'ens nederlag på 2-1 søndag, til gengæld havde de vundet 8-6 om lørdagen.

Med disse resultater er holdet fri af nedrykningsfaren, og har en lille teoretisk chance for avancement.

Det sidste hold der har været i kamp er et kvalifikationshold som bl.a. bruges til udvikling af unge spillere.

Holdet tabte lørdag 8-6 til Århus Ådal og delte matchen søndag 7-7 mod Stensballe.

For at se samtlige spillere og resultater se venligst: Resultater

Hans Lomholt

Junior- og elitechef