Horsens Golfklub  
 
Print

Elite

Mit golfliv 2015

tirsdag d. 25. august 2015 kl. 12:52

 

Hej alle,

 

Så er jeg kommet godt i gang med sæsonen, og jeg vil derfor lige give en opdatering på, hvordan sæsonen indtil nu har forløbet.

 

Jeg startede sæsonen ud i Florida med 14 dages træningslejr med landsholdet, jeg nåede knap at lande i Danmark, før jeg rejste af sted med landsholdet igen, denne gang var det Spanien, denne lejr tog udgangspunkt i spille rutiner, derfor spillede vi hver dag i 6 dage, hvor vi blev udfordret af de spanske baner i Lumine.

 

Den første turnering var i Frankrig, her spillede jeg på min franske hjemmebane Cap d’Agde Golf, en turnering som er på niveau med den danske Elite Tour. Her fik jeg i anden plads, og tog hjem med et flot sølvfad, som jeg heldigvis får lov til at beholde. Så kom der en længere turneringspause, hvor jeg fik mulighed for at gå i dybden med min teknik. Så rejste jeg til Frankrig igen, denne gang Paris, hvor jeg var blevet udtaget af landsholdet til at spille French Girls, dette er en kategori ’a’ på verdensranglisten, hvilket betyder at det er et super stærkt felt. Her blev det desværre til et misset cut, så jeg tog skuffet hjem fra Paris, men en oplevelse rigere og med ny erfaring.

 

Efter Paris satte jeg igen ind på træningen inden jeg skulle helt til Møn til min første danske turnering. I Møn kom jeg godt fra start med en første runde under par. Anden runde var vinden noget hårdere, og derfor gik jeg nogle stykker over par. Med otte slag til første pladsen inden finaledagen, gik jeg ud for at vinde. På finale dagen kunne jeg kvittere for dagens bedste runde hos pigerne, og hentede derfor første pladsen, jeg tabte desværre i omspil. Igen en skuffet Stephanie der måtte rejse hjem med en andenplads.

 

Efter Møn tog jeg til Asserbo hvor jeg fik spillet tre stabile runder i +3,+3, par og det gav mig en fjerde plads. Dernæst tog jeg til Løgstør for at spille Elite Tour, her var vejret mildt sagt forfærdeligt. Jeg var så heldig at have min mor med som caddie, så hun sørgede for vognen ikke blæste væk i den vilde vind. Her tog jeg hjem med en 12. plads.

 

Jeg blev udtaget til German Girls, men kom desværre ikke ind i turneringen, fordi feltet på blot 64 spillere var så stærkt i år grundet, at de afvikler Junior Solheim Cup på den tyske bane St. Leon-Rot, og derfor stillede alle op, der var i betragtning til det hold.

 

Og så var der Finland. I Finland spillede jeg på Nokia River Golf, en rigtig flot bane i smukke omgivelser. Her lagde jeg ud med en runde under par. Jeg fulgte op med en anden runde i +3 og førte derfor turneringen med 3 slag inden finalerunden. Jeg gik i par på finalerunden og løb derfor med året første sejr! Denne sejr var ret speciel fordi jeg blev interviewet og kom i finsk tv. Fyldt op med selvtillid tog jeg direkte med flyet til København og spillede i Mølleåens Golfklub, her spillede jeg året anden Elite Tour. Det blev desværre til en 12. plads igen. For mig var dette en rigtig hård turnering at komme igennem. Jeg var fyldt af glæde, som jeg stadig ikke havde fordøjet fra Finland, men samtidig hængte spillet ikke rigtig sammen i Mølleåen, så jeg vendte hjem til Ikast på Sportsstar College til min træner Thomas Poulsen og fik evalueret mine seneste to turneringer. Her fik vi vendt de gode og dårlige dele af spillet. Der blev arbejdet meget med driver og vi fik styr på den igen.

 

Og så blev det tid til DM for damer i hulspil. Vi spillede i Ikast Golfklub, som fungerer lidt som min anden hjemmebane. I Ikast mødte jeg Caroline Depping fra Simons Golf Club, hende slog jeg ud af turneringen efter 15 huller. Dagen efter var det min divisions veninde Sofie K. Nielsen fra Morsø, hende vandt jeg over efter 17 hullers spændende og god golf. Tredje runde slog jeg Marie Lund Hansen fra Sønderjylland ud efter 15 huller. Fjerde runde, som også var semifinalen, vandt jeg på hul 17 over Jeanette Petersen fra Sønderjylland. Og som det ikke var nok, så skulle jeg også lige slå den tredje og sidste Sønderjyde ud af turneringen og vinde finalen på hul 17 over Christine Holm Skyldvad. Det blev derfor til DM guld fra min side.

 

Jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke:

Birger, Palle og Bjarne Bent for support på mine 36 huller søndag.

Lene og Per Offersen for support i finalen.

Min mor for godt forcaddie arbejde, og min far for at komme op og klappe med, da jeg modtog guldet.

Og selvfølgelig til alle jer, der sidder og ofrer jeres tid, på at følge med i min udvikling.

 

Efter DM spillede jeg EM for hold i Tjekkiet hvor vi som hold blev nummer 11, hvilket er en middelmådig præstation for Danmark. Det var en rigtig god tur, som har bidraget til endnu mere erfaring på den internationale side.

 

Så deltog jeg i DM for junior i Stensballegaard, hvor jeg klarede cuttet, vandt min første match, men røg desværre ud i kvartfinalen til Cecilie Bofill. En knap så god turnering for mig, men det gav mig til gengæld lige to dage fri inden jeg rejste til Sverige for at spille Annika Invitational. I Sverige spille jeg en Pro-am hvor jeg gik -2. Jeg går i par i første turnering runde, +4 i anden og +5 i tredje, det sender mig ind midt i feltet. En super fed turnering på mange punkter og jeg lærte rigtig meget af spillet den uge. Turneringen er arrangeret af Annika Sörenstam og spilles næste år i Malmö hvor jeg også regner med at deltage.

 

Efter Sverige havde jeg en dag til at pakke om, og rejste så til Skotland hvor jeg spillede Girls British Open Amateur som er en rigtig stor turnering med 144 i feltet. Her indtager jeg bunden på 108. pladsen efter første runde i +6, men med en super anden runde i -3 klarer jeg cuttet og kommer videre til hulspillet. I hulspillet møder jeg franskmanden Christine Danielson, som spillede super godt. Jeg taber desværre på hul 17 hvor jeg var -1, så jeg spillede selv godt, hun spillede bare bedre. En super fed oplevelse at spille på en links bane helt ud til vandet.

 

Nu mangler jeg DM slagspil i Struer og DGU Elite Tour finalen på Falster inden jeg rejser til Texas og spiller The Spirit, som er VM for damer og herrer, det glæder jeg mig utroligt meget til, turneringen spilles i oktober og bliver muligvis sendt på Viasat Golf. Efter VM spiller jeg Doral Publix i Miami d. 20-23 december.

 

Med venlig hilsen
Stephanie