Øvrigt

Gør ørerne golf-klar!

onsdag d. 11. november 2015 kl. 15:15

Gør ørerne golf-klar!

Du står på golfbanen sammen med gode venner, men du siger hele tiden ”HVA’?” fordi de ord de siger, på en eller anden måde mister tydeligheden på vejen fra deres mund til dine ører, -kender du det?

Eller måske har du allerede høreapparater som du lader ligge i skuffen når du skal ud, fordi det suser og støjer i apparaterne så snart du kommer ud i en smule vindstøj?

Endelig er der kommet et par golf-høreapparater!

De hedder godt nok ikke golf-apparater, men det kalder vi dem i daglig tale fordi de indeholder en helt fantastisk feature for alle golfspillere. Støjfiltreringen i høreapparaterne er fuldstændig unik, og med det nye ”Speech in wind” program sørger høreapparaterne for at skrue ned for vindstøjen og op for talen når du står ude på banen!

De virker heldigvis ikke kun når du spiller golf men selvfølgelig også når du sidder i selskab, er til koncerter og befinder dig i andre udfordrende  lydmiljøer. Det er, efter vores mening, de absolutte bedste høreapparater på markedet lige nu, og efter flere testperioder på golfbanen kan vi sige: De virker!

Har du lyst til at teste dem tilbyder vi en gratis prøveperiode hvor du låner høreapparater med hjem i 14 dage og returnerer dem helt kvit og frit, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Det eneste du skal gøre er at ringe på:

75 65 40 50 eller besøge vores butik på 1. Sal i Horsens Sundhedshus og få en tid til en konsultation, så er du allerede i gang med at gøre ørerne golf-klar!

Vi har lavet et tilbud til alle golf-klubbens medlemmer!

Alle medlemmer af golfklubben får vores absolutte topprodukt til en egenbetaling på kun 6.995,- du sparer altså 3.605,- pr. stk! Tilbuddet skal benyttes inden d. 11/12-15 og kun i forbindelse med bevilling af offentligt tilskud. Husk at sige du er medlem af golfklubben når du ringer og bestiller tid!

Eva Frederiksen

HØREbutikken