Danmarksturneringen 2016 er i gang

mandag d. 25. april 2016 kl. 09:37

1. Turneringsweekend blev afviklet den 23.-24.4.

1. division damer og 3. og 4. division herrer startede, som billederne viser, i strålende solskin og blå himmel i Horsens Golfklub om morgenen den 23.4.. Som dagen gik viste naturens luner sig dog med alle former for typisk aprilsvejr: solskin, regn og hagl. Søndag den 24.4. var ikke en mindre udfordring vejrmæssigt. Der lå så meget sne på banen i Kolding Golfklub, at 3. divisions matchen for herrerne måtte aflyses.

Resultatet efter weekenden er for 1. division damer, at lørdagens kamp mod Holbæk, spillet af Stephanie Amalie Astrup, Sofie Kibsgaard Nielsen, Smilla T. Sønderby og Mathilde M. Laursen, sluttede 12 - 0, med Horsens som en suveræn vinder. Søndagen sluttede næsten ligeså fantastisk: 11 – 1 mod Odense Eventyr Golfklub, d.v.s. igen Horsens Golfklub som vinder. Holdet havde her udskiftet Mathilde M. Laursen med Mette Jakobsen. Kun en delt foursome gjorde, at det flotte resultat fra lørdagen ikke blev gentaget.

For 3. division herrer er der indtil videre kun et resultat for lørdagens kamp, da søndagskampen blev aflyst. Resultatet fra lørdagen er 9 – 5 mod Vejle Golfklub. Resultatet blev sikret ved to vundne singler ved Daniel Slot Mogensen og Jakob Madsen, en vunden foursome ved Palle Wichmann og Rene Behnsen og en delt single ved Christian Lind. Matchen mod Kolding bliver spillet på et senere tidspunkt.

For 4. division var weekenden ikke helt så fantastisk. Kampen mod Ikast den 23.4. endte 6 – 8 i Ikast Golfklubs favør. 3 vundne singler ved Esben Isaksen, Alexander Loft og Bo Chr. Nielsen var ikke nok til at tage sejren hjem. Søndagens kamp mod Silkeborg Golfklub endte med samme slutresultat 6 – 8 i Silkeborgs favør. Her blev pointene hentet af en vunden single ved Esben Isaksen og en vunden foursome ved Steffen Oakley og Jesper Uldum.

Næste runde i grundspillet afvikles 28.-29.5. med hjemmebane kampe den 28.5. mod Juelsminde for 1. division damer, mod Vejen for 3. division herrer og mod Hammel for 4. division herrer og udebane kampe den 29.5. mod Holbæk for 1. division damer, mod Vejle for 3. division herrer og mod Ikast for 4. division herrer. Der vil derfor den 28.5. være mulighed for at følge og støtte vores hold på hjemmebane.