2. division senior

tirsdag d. 26. april 2016 kl. 08:02

Lørdag var 2. div. Seniorholdet i Skanderborg og spille match, på en rigtig velplejet bane.

Inge Løvbjerg vandt sikkert sin single, mens 1. single Danny Carstens mødte en på dagen bedre spiller og tabte. Stig Jensen var 2. single, og var 2 up med 3 huller tilbage, men tabte desværre de sidste 3 huller (psykolog hjælp).

3. single Claus Christensen delte sin match, mens 4. single Niels Poulsen fik nerver på til sidst og tabte 1/0.  Sidste match var Mariola Nowak og Kent Christensen som vandt deres Foursome 3/1.

Samlet endte matchen  7-7.

Søndag skulle vi møde Aarhus Aadal på deres bane som også stod rigtig flot.

Damesingle Mariola Nowak mødte en meget stærk modstander og tabte stort.

Stig Jensen var 1. single og var 2 nede før de sidste 3 huller, men vandt alle 3 og dermed matchen 1/0.
2. og 3. single Lars Grove og Torben Lind fik smæk med 6/5 begge to, så de har revance tilgode. 4. single Niels Poulsen delte sin match, efter en spændende match.

Sidste match var foursome hvor Lene Larsen og Kent Christensen tog en sikker sejr på 2/1

Samlet endte matchen igen 7-7.

Mvh. Kent Christensen
Holdkaptain