Nederlag og sejr i 2. div. senior

onsdag d. 1. juni 2016 kl. 13:04

Lørdag var vi i Brønderslev og spille match, det blev desværre til et nederlag på 11-3 til et stærkt spillende mandskab.

Gitte Huttel tabte sin single. 1. single Henrik Thomsen vandt 2-1, 2. single Jens Peter Nielsen delte sin match, Niels Poulsen tabte 3. single (igen).

John Petersen tabte 4. single og endelig tabte Kent og Lene Larsen deres foursome.

Søndag var der tid til revance, vi skulle møde Skanderborg.

Inge Løvbjerg vandt med 2-1 i sin single. Henrik Thomsen var 1. single igen og måtte lave birdie på hul 18 for at dele sin match. 2. single. Stig Jensen vandt en kneben 7-5 sejr.  Jens Peter Nielsen var 3. single og tabte 5-4, og endelig skete der et mirakel, nemlig at Niels Poulsen vandt sin match med 6-5.

Lene Larsen og Kent Christensen vandt deres foursome med 3-2.

Før de sidste 2 hjemmekampe ligger vi på 2. pladsen, et point fra 1. pladsen, så chancen for puljesejr er rimelige gode.

Mvh. Kent Christensen

Holdkaptain