Veteranhold - resultater fra weekenden

torsdag d. 2. juni 2016 kl. 11:47

Weekendens 2 matcher ingen succes for HGK's veteranhold i 1. division.

Som forventet var weekendens 2 matcher på udebane meget svære.

Lørdag spillede vi i Aarhus, der havde indledt sæsonen med 2 sejre på 14 - 0 over Esbjerg og Fanø. Vi håbede på at undgå et lignende nederlag, hvilket også lykkedes, men vi tabte 11 - 3.

Anne Marie Nikolic tabte 2&0, Jens Jørn Lauridsen tabte 5&4 i 1. herresingle, holdkaptajnen delte sin match i 2. herresingle. I 3. og 4. herresingle tabte Kell Hauser og Zoran Nikolic henholdsvis 7&5 og 5&3. Lis Jakobsen og Bent Nielsen delte deres match i foursome, selv om de havde været 4 up undervejs.

En lidt skuffende lørdag men håbet for søndagens match i Esbjerg var intakt.

Desværre var det kun Anne Marie Nikolic der levede op til kaptajns forventninger. Anne Marie vandt flot 4&2. Alle øvrige på holdet tabte deres matcher. Jens Jørn Lauridsen 3&2, kaptajn 4&2,  Kell Hauser 5&3, Flemming Nordal 4&3, Lis Jakobsen og Bent Nielsen 1&0.

Vi er nu nummer 3 i puljen med 4 point, mens Fanø er sidst uden point.

Målsætningen om at fastholde vores i 1. division bør ikke komme i fare efter sæsonens sidste matcher i august.

Henrik Myhre (kaptajn)