VETERANHOLDET OGSÅ I 1. DIVISION I 2017

mandag d. 15. august 2016 kl. 16:39

Weekendens 2 matcher i 1. division blev desværre ikke den håbede succes.

Lørdag på hjemmebane mod Aarhus resulterede i et nederlag på 5 - 9. Det var ikke den store overraskelse mod puljens ubesejrede hold, men vi havde håbet. Inge Hansen lagde ud med at vinde damesinglen med 2&0. Jens Jørn Lauritsen måtte dog se sig slået klart i 1. herresingle med 5&3. I 2. herresingle delte undertegnede matchen, mens Kell Hauser tabte 3&1 og Flemming Nordal vandt i 4. herresingle med 3&2. Vi var så lige inden afgørelsen faldt i foursome, hvor Lis Jacobsen og Bent Nielsen havde delt matchen i Aarhus, så vi troede på det. Desværre tabte Lis og Bent 3&1.

Søndag skulle vi så en tur til Fanø, der efter lørdagens match i Esbjerg var dømt til nedrykning. Fanikerne hentede os ved færgen, men var ikke sikre på de ville køre os tilbage, hvis de ikke vandt dagens match.

Inge tabte i damesinglen med 3&2, Henrik og Flemming delte deres matcher i 1. og 2. herresingle. Niels Ruhne tabte i 3. herresingle med 4&2, men heldigvis vandt Erling Walther med 2&1 i 4. herresingle. Resultatet i foursomen, der jo tæller 4 point var som næsten altid afgørende. Lis og Bent havde ikke en god dag på linksbanen på Fanø, og måtte se sig slået med 6&4.

Fanø vandt således samlet 10 - 4. De kørte os derfor tilbage til færgen efter frokosten i klubhuset.

Tak til alle de spillere der i løbet af sæsonen har været med til at sikre HGK's veteranhold endnu en sæson i den bedste række. I stedet for Fanø rykker Fredericia op i 1. division.

Henrik Myhre (holdleder)