VINDER AF 2. DIVISION

onsdag d. 17. august 2016 kl. 07:21

Lørdag mødte vi Brønderslev, som vi tabte 11-3 til på udebane. Hjemme i Horsens blev det til en sikker sejr på 10-4.

Inge Løvbjerg tabte sin single med 2-0. 1. single Stig Jensen vandt sikkert med 6-4. Henrik Thomsen vandt 4-3 som 2. single. 3. single Jens Peter Nielsen kom aldrig i problemer og vandt sikkert 2-1.

Niels Poulsen spillede som 4. single rigtigt godt og var 5 bedre end sit HCP., men tabte alligevel med 2-1. Foursome med Gitte Huttel og Kent Christensen var 3 up med 4 huller tilbage, men måtte ud på 18 hul for at vinde 1-0.

Søndag mødte vi Århus Ådal som vi skulle vinde over for at blive puljevinder. Århus Ådal stillede med deres absolut bedste mandskab, og efter HCP. Var vi klart overmatched.

Damesingle Gitte Huttel (HCP.15,9) tabte med 4-3 til Birgit Jørgensen (HCP. 8.1) 1. single Stig Jensen vandt igen sikkert, denne gang med 3-2. 2. single Henrik Thomsen har meget svært ved at tabe i hulspil. Igen sikker 4-2 sejr,

Jens Peter Nilesen 3. single tabte sin match med 4-3. 4. single Niels Poulsen lavede det helt store show på hul 16, da han gik ind og  tog flaget op af hullet trods indspil fra 25 -30 meter, men hvad skete der !!!!!!!!    Han holede sit indspil og vandt hullet og dermed matchen 3-2.

Dermed førte vi med 6-4 før sidste match, Lene Larsen og Kent Christensen var  i deres foursome oppe hele vejen, igen 3 up med 4 huller igen og vandt med 1-0.

Samlet blev det til en sejr på 10-4

Dermed skal vi spille oprykningsspil til 1. division d. 3 september i Give golfklub. Modstander bliver SønderJylland som vandt pulje 2.

Tak til alle spillerne som har været en del af holdet.

Kent Christensen

Holdkaptain