Så er det denne uge der skal spilles oprykningsspil.

torsdag d. 1. september 2016 kl. 15:32

Kære alle i Horsens Golfklub, - vi på dameholdet håber på I vil komme og støtte os i kampen om, at komme i Danmarks bedste række: Elite divisionen!

Men det ikke noget vi kan gøre alene, og vi får brug for massere af opbakning.

Kampen spilles mod Mollerup d. 3. september i Kellers Park ved Vejle. Første starttid er kl. 8 hvor der afvikles to foursomes. Senere spilles fire singles med start kl. 13.

Foursomes ser således ud (med forbehold for ændringer):

Stephanie Amalie Astrup og Mette Hede Jakobsen.

Sofie Kibsgaard Nielsen og Smilla Tarning Sønderby.

Horsens Golfklub har aldrig haft et hold i Elite Divisionen før, og det har været et mål og en klar ambition siden holdets start. Vi er derfor stolte af, at have rykket op tre år i streg og nu kæmper om at rykke op for fjerde år i streg.

Hvad betyder en plads i Elite Divisionen?

En plads i Danmarks bedste række vil betyde, at vi spiller med om at komme til DM for klubhold. Da vi er et stærkt hold, vil dette være en ambition. Vinder man DM for klubhold er der EM for klubhold, som kun det bedste danske hold får lov at deltage i. Med et hold bestående af to A-Landsholdsspillere og en Bruttotrup-Landsholdspiller er dette helt klart en ambition og et realistisk mål.

VI HÅBER PÅ JERES STØTTE!

På holdets vegne
Stephanie Astrup