Horsens Golfklub i Elitedivisionen

mandag d. 5. september 2016 kl. 09:13

Lørdag d. 3. sept. 2016 sikrede pigerne fra Horsens Golfklub sig oprykning for 4. år i træk, og er nu i Danmarks bedste række, Santander Elitedivisionen.

Vi vandt 8-4 over Mollerup Golfklub.

Stephanie Amalie Astrup og Mette Hede Jakobsen tabte deres foursome 3-2

Smilla T. Sønderby og Sofie Kibsgaard Nielsen vandt deres foursome 5-4

Singleturn.

Stephanie Amalie Astrup vandt på hul 16

Sofie Kibsgaard Nielsen vandt på hul 18

Smilla T. Sønderby tabte på hul 18

Mette Hede Jakobsen vandt på hul 18

Som ekstra bonus lavede Smilla hole in one på hul 15 i Kellers Park Golfklub, hvor oprykningsspillet var.

Det har været er stort mål for os, og vi har ikke tabt en match på vejen. Alle pigerne i truppen har bidraget med godt spil og point. Truppen består af Stephanie Astrup, Mathilde Milo Laursen, Smilla T. Sønderby, Mette Hede Jakobsen og Sofie Kibsgaard Nielsen, med som bobler har vi også Anna Hjerrild Behnsen.

Næste mål er nu at komme med i finalespillet om Danmarksmesterskabet i 2017, og med den unge trup er det bestemt muligt.

Stor tak til pigerne, forældre, caddies, sponsorer, medlemmer og Horsens Golfklub, det har været en fantastisk rejse, og jeg glæder mig allerede til den næste.

Pernille Astrup

Holdkaptajn