HGK´s Veteranhold i 1. division

onsdag d. 10. maj 2017 kl. 10:33

Blandet start for HGK´s Veteranhold i 1. division

Forventningerne for sæsonen 2017 er blevet stærkt reduceret efter flere afbud fra nogle af klubbens spillere. Der var derfor ikke den store tiltro til succes i weekendens 2 udematcher i Esbjerg og Fredericia.

Lørdag spillede vi i dejligt vejr på en meget flot bane i Esbjerg. Inge Hansen vandt i damesingle med 3&1. Erling Walter Madsen vandt i 4. herresingle med 2&1, mens Flemming Nordal, Henrik Myhre og Jens Jørn Lauridsen tabte deres matcher med henholdsvis 1 ned, 5&4 og 6&5. Flemming havde ellers undervejs været 4 up. Nu var alt lagt i hænderne på vores foursome, hvis vi skulle have point med hjem fra Esbjerg. Lis Jacobsen og Erling Rasmussen overraskede alle med at vinde 2&0 med en flot par på sidste hul.

Samlet blev det til en sejr på 8 - 6 til HGK.

Søndag gik turen så til oprykkerne fra Fredericia, der lørdag på hjemmebane havde tabt 5 - 9 til Aarhus. Vi var meget opsatte på, at leve op til lørdagens resultat, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Inge Hansen tabte 2&0, mens Flemming Nordal vandt overbevisende med 7&5 i 4. herresingle. Niels Rühne tabte i 3. herresingle med 3&2, Henrik Myhre tabte 4&2 og Jens Jørn Lauridsen tabte 5&4. Vores foursome kunne så kun pynte på resultatet med en sejr, men Lis Jacobsen og Bent Nielsen tabte 5&4 til et velspillende hjemmehold.

Samlet blev det et nederlag på 12 - 2.

Tak til mine spillere for jeres indsats, specielt om lørdagen.

Henrik Myhre (holdleder)