2. div. senior

onsdag d. 10. maj 2017 kl. 10:50

Første kamp var i Horsens lørdag , hvor modstanderen var Kolding, som er ny i 2. div.  Kolding stillede med et rigtig stærkt hold så det skulle blive en spændende match.

Inge Løvbjerg spillede damesingle og vandt med 1/0 efter at de var lige op af 18. hul.

Niels Poulsen var 4. single og efter en meget lige match, endte det med at Niels vandt med 1/0

3. single Jens Peter Nielsen var bagud hele matchen og tabte med 3/1

2. single Henrik Thomsen kom også hurtigt bagud med 4 huller, og dem fik han aldrig hentet igen. Han tabte med 3/2.

Dennis Holm som var 1. single havde rigtig mange nerver på, han havde heller ikke prøvet at spille på så højt niveau før !! Han tabte desværre med 5/4 til en på dagen bedre spiller.

Så stod det 6-4 til Kolding før sidste match, som var foursome.

Det stod helt lige efter 9 huller, men på bagni var Lene Larsen og Stig Jensen en klasse over deres modstandere og vandt sikkert med 5/3

Det sluttede dermed med en kneben sejr på 8/6.

Søndag skulle vi til Vejle, hvor vi skulle møde nogle gamle kendinger fra Horsens Golfklub. Både Eva Panduro og Michael Suhr var at finde på Vejles hold.

Inge Løvbjerg mødte hård modstand i damesinglen og tabte med 3/2.

4. single Niels Poulsen var oppe mod Michael Suhr , og det blev til en sikker 2/1 sejr.

3. single Kim Rasmussen havde en meget lige match, og den endte med at de delte efter 18 huller.

2. single Jens Peter Nielsen havde ligesom Kim en helt tæt match, som også blev delt efter 18 huller.

Vores 1. single var Henrik Thomsen (Dennis Holm turde vist nok ikke)

Henrik tabte igen igen dengang dog kun med 2/1.  Flot Henrik !!!!

Dermed var vi ligesom lørdag bagud med 6-4 før sidste match.

Her skulle Lene Larsen og Stig Jensen forsøge at gentage deres gode spil fra lørdag. De skulle møde en foursome som Eva Panduro var en del af, Lene og Stig lagde meget stærkt ud, og var 5 up efter 7 huller.

Sejren var aldrig i fare, og det blev til en sikker 3/2 sejr.

Samlet igen en 8/6 sejr og maximum points efter 2 runder.

Med Venlig Hilsen

Niels Poulsen-Kent Christensen