Både sejr og nederlag for pigerne

tirsdag d. 27. juni 2017 kl. 08:20

Vores første år sæson i Santander Elitedivision er godt i gang, og vi har allerede spillet 4 runder. Det har budt på to sejre henholdvis mod Aalborg på udebane og hjemme mod Sønderjylland, men desværre også to nederlag mod Vejle både ude og hjemme. Det betyder, at vi lige nu ligger på en delt 2. plads med Aalborg, men at vi er bedst internt. Så vi har alt mulig grund til at være glade og tilfredse. Pigerne har alle trukket sejre hjem og gjort alt det bedste. Så nu er målet at vinde hjemme lørdag d. 12. august og dermed sikre den vigtige 2. plads, der betyder en plads i medaljespillet (som i øvrigt spilles i Stensballe). Det kunne være så dejligt at spille med der, allerede det første år i elitedivisionen, men intet er givet i golf.

Holdet består i år af: Stephanie Amalie Astrup, Smilla T. Sønderby, Cecilie Greve og Sofie Kibsgaard Nielsen (Morsø GK) og som reserve har vi Mette Hede Jakobsen

Det er helt klart blevet et væsentlig andet niveau golf, der spilles på i år, og alle pigerne er blevet udfordret i deres matcher. Det så vi meget klart i Vejle, da 5 ud 6 matcher først blev afgjort på hul 18, desværre til Vejles fordel. Pigerne er topmotiverede, og glade for udfordringerne, og de er helt klar til at kæmpe for sejr igen d. 12. og 13. august, hvor vi virkelig opfordrer og håber på stor opbakning her i klubben d. 12., hvor matchen virkelig er vigtig for os.

Vi har desuden to andre store turneringer her i klubben i år, hvor pigerne er lykkelige for opbakning, det er:

DM Junior 25.-27-juli 2017, hvor Smilla T Sønderby er med.

DGU Elite Tour 5.-6. Aug. 2017, hvor Stephanie Astrup spiller med i damerækken og Smilla T Sønderby spiller med i juniorrækken.

Ved samme lejlighed vil jer opfordre ALLE juniorpiger til at tilmelde sig Girls Only som spilles sideløbende med DGU Elite Touren her i klubben, og ALLE damespillere under handicap 8 til at tilmelde sig DGU Elite Tour (klubben får 2 wildcards til max handicap 11, så jeg vil gerne opfordre til, at interesserede henvender sig til mig for wildcard)

Håber vi ses på banen :-)

Pernille Astrup