God weekend for 1. division veteran

mandag d. 14. august 2017 kl. 09:59

I weekenden skulle danmarksturneringens sidste puljekampe spilles. Vi skulle spille lørdag i Aarhus, mod det ubesejrede hjemmehold. Vores forventninger til et godt resultat var ikke store, hvilket også holdt stik. Vi tabte hele 14 - 0. Kun Kirsten Myhre og Danny Carstens kunne være deres nederlag bekendt, idet de begge kun tabte 2&1. Fredericia slog samtidig Esbjerg med 12 - 2. Så var vi dermed sikret endnu en sæson i 1. division uafhængigt af søndagens resultater.

Søndag fik vi besøg af Fredericia, som vi var opsatte på at besejre. Kirsten Myhre vandt overbevisende 5&4. I 4. herresingle vandt Zoran Nikolic 2&1 og med samme cifre vandt Henrik Myhre i 2. single. Kell Hauser og Danny Carstens tabte begge deres singler med henholdsvis 5&4 og Danny 1&0. Sejren blev sikret ved delt match i foursome, efter fint spil af Anne Marie Nikolic og Flemming Nordal. Samlet sejr på 8 - 6. Det resulterede i en samlet 2. plads i puljen med 6 point. Esbjerg rykker ned i 2. division trods en overraskende sejr på hjemmebane over ellers ubesejrede Aarhus. Esbjerg erstattes af Odense i næste sæson.

Tak til alle spillere på vores hold i løbet af sæsonen. Jeg håber der i sæson 2018 bliver stor kamp om pladserne på holdet. Også tak til klubben for opbakning i sæsonen.

Henrik Myhre (afgående holdleder)