2 Div. Seniorer

tirsdag d. 15. august 2017 kl. 10:35

STORT TILLYKKE MED OPRYKNINGEN TIL 1. DIV.

Oprykning til 1 Div. glippede sidste år, hvor vi tabte oprykningen på sidste bold på hul 18 i oprykningsspillet.

Vi gav hinanden håndslag på, at vi ville rykke op i år, og det er nu sket efter et rigtig godt forår, hvor vi førte klart efter 4 kampe.

Sommeren med det sløje vejr fik vores spil til at dale en smule og vi tabte vores 2 sidste kampe, men vi klarede det lige og rykker op på flest vunde matcher.

Tak til vores reserver Kim Rasmussen, Dennis Holm og Pia Randlev Poulsen som gjorde nogle gode indhop.

Holdet bestod desuden af Inge Løvbjerg, Lene Larsen, Mariola Nowak, Henrik Thomsen, Stig Jensen, Jens Peter Nielsen, Niels Nikolaj Poulsen og Kent Høgh Christensen.

Gitte Hüttel har været skadet i år, vi håber hun bliver klar til næste år.

Vi glæder os til næste sæson så vi håber og forventer at I går i skarp træning, hvis I vil udtages til næste år.

Der var jo nogle som mødte utrænet og lettere overvægtige op til de sidste 2 kampe, hvilket er noteret og det vil vi slå hårdt ned på næste år.

STORT TILLYKKE MED OPRYKNINGEN.

Tak for en super sæson

hilsen