Horsens Golfklub  
 
Print

Elite

Update fra Smilla - vores elitespiller

fredag d. 6. april 2018 kl. 10:55

 

Hej Horsens golfklub

Her får i en lille update om hvordan min start på 2018 har været.

 

I uge 10 var jeg i Spanien på træningslejr med landsholdet, for mig var det en træningslejr, hvor jeg skulle følge op på det arbejde, jeg har lavet siden træningslejren med DGU i Marokko i uge 5, og en lejr hvor jeg skulle blive confident med mit spil og mine tendenser inden turneringingen i Italien ugen efter(uge 11). 

 

Det var en super lærerig, hård og udviklende lejr. Det er nogle forholdsvis kuperede baner, de har der nede på PGA Catalunya, så med én runde om dagen i 6 dage, og en uge hvor man skal være på fra kl. 5:45 til kl. 20 i form af styrketræning, golftræning, hjernetræning, spil på banen, og oplæg, var kroppen godt slidt bagefter. Udover det fik jeg bla. lov til at udfolde mit lille filmstjernetalent i form af en instruktionsvideo, som i muligvis kan se på golf.dk på et tidspunkt i år.

 

Jeg var lige et smut hjemme i Danmark i en dag for at puste ud. Det var lidt svært for mig, at se hvordan, jeg skulle komme igennem 4 turneringsrunder + en prøverunde med min meget trætte krop. Men jeg var virkelig opsat på at komme ned og præstere, så min vilje gjorde, at jeg havde en virkelig god turnering og som bonus et rigtig fint resultat. Jeg gik runder i: 74-81-76-74 det rakte til en individuel 22. plads. Sidste år blev jeg nr. 35, så fedt at se jeg flytter mig den rigtige vej ift. det rimelig stærke felt der var med i år. Ved siden af den individuelle række kørte der en Nations Trophy. Den består af et hold med 3 spillere fra hvert land. Det hold var jeg en del af sammen med de 2 andre danske piger, hvor vi fik en 2. plads ud af de 10 nationer der var med. 

 

Den næste turnering på programmet er i Danmark på Møn d. 7.- 8. april, så vi må håbe, at der kommer en varmefront nede fra Afrika, der bringer lidt forårsvejr med sig.

 

 

Med venlig hilsen
Smilla