Wilson Staff Junior Open 2018

tirsdag d. 10. april 2018 kl. 11:13

Casper Jørgensen og Anders Jensen

Lørdag den 7. april løb Wilson Staff Junior Open 2018 af stablen i Kaj Lykke Golfklub. Vejrmæssigt var der måske tale om årets flotteste dag, så det var helt sikkert en flok spændte unge golfere der skulle starte deres 36-hullers turnering lørdag formiddag. Turneringen bød på tre rækker bestående af en u-16 drengerække, en u-22 drengerække samt en u-22 pigerække. Horsens Golfklub havde to talentfulde spillere repræsenteret ved den tidlige forårsturnering. Her var der tale om 18-årige Casper Jørgensen og 15-årige Anders Jensen, som begge skulle forsøge at få en god placering i det stærke juniorfelt.

Casper Jørgensen, som netop er blevet kampdygtig igen efter en brækket arm, havde desværre en mindre god dag på kontoret i u-22 drengerækken. Han gik de to runder i henholdsvis 88 og 87 slag og var dermed et stykke bag toppen. Selv fortæller han at han spillede utrolig skidt golf, selvom det dog lysnede på de sidste 9 huller. Han påpeger at spillet på og omkring green var svagt, og at driveren havde en dårlig dag. Det skal dog nævnes at dette var Caspers første turnering efter sin langvarige skade, så det er naturligt at spillet reflekterer det lange fravær.

Anders Jensen spillede også i u-22 drengerækken, og han fortæller at han var tilfreds med sin første turnering i år. Den unge mand gik to runder i henholdsvis 85 og 79 slag, hvilket placerede ham på en 18. plads. Anders var naturligvis mest tilfreds med sin anden runde og påpeger desuden, at han var tilfreds med sine drives, indspil og puts. Derudover roser han banens stand, som han beskriver som meget flot taget årstiden i betragtning.

Alt i alt er der tale om to godkendte præstationer, og det er dejligt at se Casper tilbage efter den lange skade.

Skrevet af:

Daniel Frederiksen

Desuden deltog Anne Behnsen, 14 år og Cecilie Greve Laursen, 16 år også i ovenstående turnering for pigerne. De klarede sig rigtig flot med en 3. plads til Anna og en 7. plads til Cecilie.