Gode præstationer fra 3 elite-drenge

tirsdag d. 17. april 2018 kl. 07:33

Positiv indsats fra tre Horsens-drenge i Viborg-turnering

Oliver Rasmussen (20 år), Anders Jensen (15 år) og Casper Jørgensen (18 år) leverede alle tre gode præstationer ved den stærke ungdomsturnering, ECCO/Abacus Viborg Golf Shop U22 Open, som fandt sted søndag den 15. april i Viborg Golfklub.

Søndag den 15. april 2018 lagde Viborg Golfklub nok engang anlæg til ECCO/Abacus Viborg Golf Shop U22 Open, som er en årlig turnering for ungdomsgolfspillere under 22 år landet over. Dagen bød på glimrende golfvejr i det midtjyske med rolige vindforhold og fornuftige forårstemperaturer, så de knap 100 unge spillere kunne se frem til en dejlig golfdag med 36-hullers spil.

Tre unge golfere fra Horsens Golfklub havde valgt at prøve kræfter med den konkurrencedygtige turnering, hvor de skulle se, om de kunne tilkæmpe sig en god placering i det stærke felt. Her var der tale om 20-årige Oliver Rasmussen, 15-årige Anders Jensen og 18-årige Casper Jørgensen.

Den talentfulde Oliver Rasmussen føler, at han havde en udmærket turnering. Han nævner, at han lykkedes med at holde sig til sin gameplan hele vejen rundt, og at han stort set kun slog gode slag, selvom han havde nogle småproblemer på de første par huller i anden runde. Han nævner dog at spillet omkring green haltede mere end det plejer, fordi han var nervøs og derfor var usikker. Oliver gik første runde i 74 slag og anden runde i 79 slag, hvilket samlet for dagen er 153 slag. Det placerede ham på en 22. plads, hvilket desværre ikke helt stemmer overens med målsætningen som var en placering i top 15. Alligevel var han rigtig tilfreds med spillet generelt.

Anders Jensen, som gjorde en god figur for en uge siden til Wilson Staff Junior Open 2018 i Kaj Lykke Golfklub, skulle vise sig at fortsætte de gode takter til turneringen i Viborg. Anders gik to fornemme runder i henholdsvis 78 og 74 slag, hvilket svarer til 152 slag i alt og en samlede score på 8 slag over par. Det placerede ham på en flot 19. plads i et stærkt felt med 95 golfere. Anders var da også glad for sin indsats og nævner, at han var meget tilfreds med at kunne holde koncentrationen og humøret oppe på alle 36 huller. Derudover nævner han, at han havde en god dag med driveren, putteren og indspil, mens det faktisk kun var slagene til green der havde en tendens til at være lidt upræcise.

Sidst men ikke mindst var Casper Jørgensen også i aktion i Viborg. Casper spillede ligeledes i sidste weekend i Kaj Lykke Golfklub, hvor han netop var tilbagevendt fra en lang skade. Casper spillede da også væsentligt bedre golf i Viborg denne søndag. Casper havde en ambition om at spille to runder under 80 slag, og det lykkedes, idet han gik de to runder i 78 og 77 slag. Det betød at Casper samlet gik 11 slag over banens par, hvilket placerede ham på en 28. plads. Han var specielt tilfreds med slagene ud af teeboksen og nævner også at putteren fungerede delvist godt. Til gengæld kunne slagene mod green have været bedre, og selvom putteren fungerede godt overordnet set, forklarer Casper at han alligevel havde lidt for mange 3-puts. Det var specielt indsatsen på de første 27 huller, han var tilfreds med, mens han gik +7 på dagens sidste 9 huller, hvilket ifølge Casper selv, skyldtes væskemangel.

Som helhed har de tre unge Horsens-spillere god grund til at være tilfredse med deres indsats ved ECCO/Abacus Viborg Golf Shop U22 Open. De viste alle sammen gode tendenser, og de var alle tilfredse med flere aspekter i deres golfspil.

Skrevet af Daniel Frederiksen