God start for veteranerne i 1. division

fredag d. 11. maj 2018 kl. 08:35

Danmarksturneringen startede i den forgangne weekend.

Lørdag spillede vi hjemme mod Fredericia, hvilket resulterede i den forventede hjemmesejr med 9 - 5. Anne Marie Nikolic vandt 7&6, Erling Walther og Henrik Myhre tabte 5&4 i henholdsvis 4. og 3. herresingle. Kell Hauser vandt 9&7 i 2. single, mens Danny Carstens delte sin match. Vores foursome Inge Hansen og Flemming Nordal spillede meget overbevisende en sejr hjem på hele 6&5.

Søndag tog vi med uændret hold til Odense. Forventningerne var høje idet Varde havde vundet over Odense med 9 - 5 på udebane. Det skulle vise sig at ikke alle var lige skarpe da matcherne skulle afgøres. Anne Marie var oppe mod en virkelig stærk dame fra Odense og tabte 5&4. Erling Walther var 2 up inden de sidste 3 huller, men måtte nøjes med at dele matchen. Henrik havde undervejs været 3 nede, men endte med en kneben sejr 1 up (eneste gang i matchen hvor jeg var up). Kell er skarp og vandt igen 5&4. Danny sejrede denne gang 2&1. Spændingen var stor om udfaldet af foursome, der havde været 3 up undervejs. Desværre tabte Inge og Flemming matchen 2&1. Samlet resultat 7 - 7.

Varde vandt igen på udebane 8 - 6 over Fredericia og har således lagt sig i spidsen inden de næste 2 runder 16. og 17. juni.

Henrik Myhre

(holdleder)