Eliteherrerne i Horsens Golfklub fik en fantastisk start

fredag d. 11. maj 2018 kl. 08:47

Eliteherrerne i Horsens Golfklub fik en fantastisk start i hver deres divisionspulje, da begge hold vandt både lørdag og søndag i den første weekend i maj.

Både 3. og 5. divisionsholdet spillede matcher den 5. og 6. maj, og forventningerne i truppen var store oven på en fremragende sæsonoptakt med en masse træning og socialt samvær. Vejret bød også på sol, varme og minimal vind begge dage, så det var perfekte forhold til at spille en god omgang golf.

3. divisionsholdet spillede lørdag den 5. maj i Silkeborg/Ry Golfklub, hvor de på et af Danmarks bedste golfanlæg skulle forsøge at bide skeer med et, på papiret, utroligt kompetent Silkeborgmandskab. Handicapmæssigt var Silkeborg klare favoritter, men på banen viste Horsens at vinteren og forårets intense træning havde båret frugt. Holdet leverede en fantastisk indsats over hele linjen og vandt samlet 10-2 over silkeborgenserne.

Det var en flok lykkelige gutter der efter matchen fik taget holdfoto, og holdkaptajn Palle Wichmann kunne være mere end tilfreds med sit hold.

Hjemme i Horsens Golfklub spiste spillerne frokost, inden dagen så sin afslutning.

Næste morgen mødtes holdet i Horsens Golfklub hvor de skulle spille hjemmekamp mod Mollerup. Det var samme hold som i Silkeborg/Ry der skulle spille søndagens hjemmekamp, og endnu engang blev det en succes for Horsens’ 3. divisionshold der vandt 8-4. Dermed har holdet fået en sublim start på sæsonen, hvor de efter første spillerunde topper deres gruppe som udover Horsens, Silkeborg/Ry og Mollerup består af Vejle Golfklub.

5. divisionsholdet spillede ligeledes matcher den 5. og 6. maj, og ligesom 3. divisionsholdet fik de også en fantastisk start i deres pulje. Holdet spillede på hjemmebane begge dage, hvor de lørdag tog imod Juelsminde Golfklub. Her trak Horsens det længste strå, da de besejrede holdet fra den lille havneby med hele 10-2.

Dagen efter var det Kellers Park der stod for skud, da det ellers stærke hold tabte 8-4 til Horsensdrengene. Dermed har også 5. divisionsholdet fået en perfekt start på sæsonen, hvor de ligesom 3. divisionsholdet topper deres pulje, som foruden Horsens består af Juelsminde, Kellers Park og Brande. Holdkaptajn Jesper Bejerholm kunne klappe sig selv på skulderen efter at have sat et stærkt hold, der sikrede sig sejrer begge dage.

Dermed kunne eliteherrerne i Horsens Golfklub næppe forestille sig en mere perfekt start på deres sæson, som lige nu tegner til at blive fantastisk god.

Og hvem ved?

Måske kan det ende med at begge hold vinder deres puljer og rykker op i henholdsvis 2. og 4. division. Det vil kun tiden vise.

Her kan ses et par stemningsbilleder fra weekenden